nlc.hu
Sztárok

Itt folytatja Palik László

Kiderült, milyen műsorban folytatja a pályafutását Palik László

Palik László saját Youtube-csatornáján beszél majd különböző témákról.

A TV2 két héttel ezelőtt egy közleményben osztotta meg, hogy nem Palik László vezeti az Exatlon Hungary következő évadát, sőt, a csatornától is távozik. „Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni” – mondta akkor a műsorvezető. Most kiderült, hol folytatja a pályafutását.

A leírás a következő:

Laci és két szerkesztő barátja jól megalakultak… Hogy mit ígér a Palikék világa? Az a szabály, hogy nincs szabály. Ebben a világban minden megtörténhet és meg is történik!

A műsor tematikája tehát egyelőre titkos, Palik mindössze annyit mondott, hogy hétről hétre próbálják kitalálni, hogy mire kíváncsiak a nézőik.

palik lászló youtube

Palikék világa (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top