nlc.hu
TV-sztárok

Miller Dávid új dala a szakításról

Miller Dávid az új dalában írta ki magából a szakítás okozta fájdalmat

Az X-Faktor műsorvezetője 10 év után szakított év elején.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Miller Dávid 10 évig tartó kapcsolata az év elején ért véget, ám csak pár nappal ezelőtt beszélt róla. A magánéletéről ugyanis nem nagyon nyilatkozott eddig, így nem lehetett tudni, hogy hányadán állnak volt barátnőjével. Az biztos, hogy az elválás nagyon megviselte a műsorvezetőt, aki egy dalban írta ki magából a fájdalmat.

miller dávid klippremier

Miller Dávid (Fotó: Youtube)

„Teljesen mást jelent számomra most ez a dal, mint amikor megszületett tavasszal. Akkoriban lett vége egy hosszú párkapcsolatomnak, nem voltam épp a legboldogabb periódusomban, ami a szövegen érződik is. Visszás helyzet volt, mert a dalnak, ha lehet így fogalmazni, jót tett az állapotom, de igyekeztem volna egyre kevesebbet gondolni a szakításra, szóval próbáltam a dalszerzés folyamatára egy projektként tekinteni, és nem hagyni, hogy minden stúdiózós alkalom újra és újra visszarántson. Nem volt egyszerű. Aztán hónapokra fiókba került a dal, azóta már egészen máshol tartok lelkileg, ezért is volt fura élmény a klipforgatáson azzal szembesülni, hogy ennyire erős érzelmeket vált ki belőlem még mindig. Az biztos, hogy tavasszal valahogy segített a továbblépésben, de most eléggé felkavart újra” – mondta a 24.hu-nak Miller Dávid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top