nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup új párkapcsolata

Fitneszbajnokkal jár Shane Tusup, de állítólag az elvált Csősz Bogira is felfigyelt

Úgy hírlik, a párnak már közös kutyája is van.

Meglehet, rosszkor találkoztak, de nem kétséges: Csősz Bogi és Shane Tusup felfigyelt egymásra, miután nemrég egy menedzsmenthez kerültek. Csakhogy az amerikai tréner éppen egy fitneszbajnokkal jár – írja a BEST magazin. Ahogy korábban Szabó Zsófi, most az egykori luxusfeleség kapja a szívecskéket az amerikaitól, sőt oda-vissza röpködnek a lájkok.

Shane Tusup

A hírek szerint új párja van Shane Tusupnak – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Mint a sztármagazin megjegyzi, Bogi és Shane is ambiciózus személyiség, nem is kérdés, hogy felfigyeltek egymásra. Az időzítés azonban meglehet, épp nem a legjobb számukra. Bogi épphogy túl van a válásán, Shane pedig nemrégiben fejest ugrott egy új kapcsolatba. A hírek szerint a választottja sportoló: Nagy Viktória Zoé, 13-szoros fitnesz-Európa-bajnok tornász, aki a sportkarrierje mellett több TV2-es produkcióban (Star Academy, Dancing with the Stars) is dolgozott már a háttérben. Viki már a pár hete tartott ünnepségen is ott volt a tréner mellett, amikor Tusup megkapta a magyar állampolgárságot. A pár állítólag egy közös kiskutyát is vett.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top