nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup vállalkozásai

Shane Tusup nagyszabású üzleti terveiről mesélt

Volt olyan vállalkozása, ami bedőlt, Shane viszont egy percig sem búslakodik.

Shane Tusup az elmúlt években leginkább botrányos szerelmi ügyei miatt került az újságok hasábjaira. Miután elváltak az olimpiai bajnok Hosszú Katinkával, Szabó Zsófi szívét rabolta el az úszóedző, kapcsolatuk ugyan eljutott az eljegyzésig, az esküvőig már nem. Azóta ismét rátalált a szerelem, és állítja, boldogabb nem is lehetne. 

Shane Tusup

Shane Tusup (Fotó: Nagy Zoltán)

A karrierje viszont úgy tűnik, nem szárnyal annyira, mint a magánélete. Februárban saját nevével ellátott autómosót nyitott egy törökbálinti bevásárlóközpontban, ám kiderült, az üzlet csak egy hónapot élt meg. „Úgy tudom, a magas bérleti díj és az ügyfélkör nem volt összhangban. A bevásárlóközpont nemrég nyílt, még nem futott fel annyira, hogy sokan járnának ide akár kocsit is mosatni. Egyszerűen nem érte meg fenntartani, mert csak vitte a pénzt” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. 

A lap információi szerint a szintén a bevásárlóközpontba tervezett nagyszabású lounge étterem és kávézó esetében sem jöttek be számításai. A megnyitót először februárra, majd júniusra tervezték, most azonban az étterem ajtajára felfüggesztett táblából kiderült, új bérlőt keresnek. Egy bennfentes elárulta, az üzlethelyiség bérleti díja az üzemeltetéssel együtt közel hárommillió forint havonta, azt viszont nem tudják, Shane végül miért lépett vissza. 

A Blikk megkereste az üzletembert, aki kifejtette, nem búslakodik a történtek miatt. „Az üzleti életben már csak úgy működnek a dolgok, hogy van, amikor az embernek át kell gondolnia, hogy az adott lehetőséggel él-e vagy sem. A törökbálinti autómosó és az étterem egy két részből álló csomag lett volna, az egyiket a másik nélkül nem volt érdemes működtetni, de ezzel semmi gond nincs, az ember ilyenkor új vizekre evez. Áprilisban megnyitottam az Agora irodaházban a második autómosómat, ami viszont felkapott lett, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. A lounge étterem ötletét sem vetettem el, ha megtalálom a megfelelő helyet, megnyílik. Amire most nagyon büszke vagyok és hatalmas elismerés számomra, az a saját ginmárkám, amellyel aranyérmes lettem a Global Gin Masters nemzetközi versenyen London Dry kategóriában, illetve második lettem az Ultra Prémium kategóriában. Ezzel a márkával hamarosan a nemzetközi piacra is betörünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top