nlc.hu
Sztárok

Újabb gyereket fogadnak örökbe Miklósa Erikáék

Hamarosan már kétgyermekes anya lesz Miklósa Erika

Az operaénekesnő második gyermeke is örökbefogadás útján érkezik.

Csecsemőként fogadták örökbe Bíborkát, azaz Bibit Miklósa Erikáék. Az 50 éves operaénekesnő és férje jelenleg arra vár, hogy kistestvére érkezzen a most 6 éves kislánynak. Mint a mediklikk.hu írja, az örökbefogadás csodájáról meghatódva mesélt Miklósa Erika Duna TV Családi Kör című műsorában.

Miklósa Erika

Miklósa Erika családja hamarosan négytagúvá bővül – Fotó: MTI/Soós Lajos

Örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk, ezt mondtuk Bibinek, mikor először hazavittük és ezt azóta is sokszor elmondjuk neki” – mesélte az operaénekesnő arról a pillanatról, mikor 6 évvel ezelőtt csecsemőként először otthon voltak hármasban kislányukkal.

Az előadóművész és férje a sorsra bízta magát, mikor az örökbefogadás mellett döntöttek és meseszerű történetükben felfedezhető a sors keze. „Apu küldte Bibit, aki aznap született, mikor édesapám meghalt” – mesélte Miklósa Erika, aki azt is elárulta, éppen második gyermeküket szeretnék örökbefogadni.

Várakozásban vagyunk. Igaz, a korunk miatt csecsemőt már nem, de kisgyermeket még örökbe fogadhatunk” – mondta el a műsorban az énekesnő, hozzátéve, hogy számukra mindegy hogy kisfiú, vagy kislány érkezik-e. Igaz, Bibi lánytestvért szeretne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top