nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea a gyerekvállalásról mesélt

Vajna Tímea már érzi a késői terhesség hátrányát: “Egyből nagymama leszek”

Vajna Tímea hamarosan nagynéni lesz és nagyon izgatott az új szerepe miatt. Ezzel kapcsolatban mesélt a saját gyerevállalásáról is.

Hosszú hónapokat töltött Los Angelesben, az ottani helyzetről Vajna Tímea a saját oldalán rendszeresen beszámolt, és most néhány hónapra hazalátogatott Magyarországra, mert a húga hamarosan szül.

“Kicsit fura, mert nekem a húgom mindig ilyen 14-15 éves kislánynak marad meg, és nagyon fura látni, hogy olyan, mintha lenyelt volna egy görögdinnyét.(…) Nagyon szokatlan nekem, de fantasztikus édesanya lesz. Fantasztikusan viseli, nincs semmi baja, mondjuk 26 évesen általában könnyebben kihordják a terhességet.”

Tímea volt az első, aki észrevette, hogy a húga várandós, mert állandóan fáradt volt. Az örömhírt már akkor tudta meg, amikor Los Angelesben volt és most boldog, amiért ismét a tesvérével lehet a szülés előtt. A babaváróra Tímea már itthon vásárolt, csupa hasznos holmit, ahogy ő fogalmaz. A Mokka adásában szóba került az is, hogy Tímea sokkal jobban féltette a húgát a terhesség alatt, mint amennyire Lilla aggódott. 

“Lehet, azért vagyok annyira parás, mert nem tudom, milyen ez, nem voltam még édesanya, de lehet, hogy ha én leszek terhes, természetes lesz.”

Vajna Tímea tart a késői terhességtől

Vajna Tímea tart a késői terhességtől

Palácsik Lilla már korábban elmondta, reméli, Timinek is hamarosan lesz családja, mert tudja, mennyire vágyik a tesvére is gyerekre. 

“Előbb leszek nagynéni, mint anya, de nem baj”- mondta kicsit szomorúan Tímea a Mokka interjú elején, később pedig hozzátette, a testvére terhessége nála is felerősítette az anyai ösztönöket, és mivel már 38 éves, úgy érzi, 40 évesen már “necces” szülni: “Én meg egyből nagymama leszek, lehet.”

Tímea az unokaöccse születése után megy majd vissza az Egyesült Államokba, mint mondta, most jobban érzi magát itthon. Ráadásul, az ő immunrendszerével vigyáznia kell, mert könnyen leterítheti a vírus. 

Vajna Tímea kutyasétáltatás közben mesélt: 

Vajna Tímea nehezen kezdett új életet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top