Sztárok

Vajna Tímea beteg lett, karanténba vonult, de nem tudja, mi a baja

Valószínűleg csak megfázott a konditeremben Vajna Tímea, de biztos, ami biztos, inkább otthon marad, nehogy koronavírussal fertőzzön meg másokat.

Instastoryban számolt be Vajna Tímea arról, hogy nem érzi jól magát, bedagadtak a nyirokcsomói a torkában, és hőemelkedése van.

Azt írja, nem tudja biztosan, mit kapott el, de nem aggódik a koronavírus miatt. Ám hogy tőle biztosan ne kaphassa el senki, inkább otthon marad.

„Üresek az utcák, Beverly Hills High Schoolt bezárták. Nekem bedagadtak a nyirokcsomók a torkomban, és hőemelkedésem van, de sztem csak megfáztam a konditeremben hétfőn, bár az épületben, ahol lakom, mindenféle nemzetiség él, rengeteg kínai is, de nem félek, ha elkapnám, viszont itthon maradok, hogy tőlem senki ne kapja el, bármi is bujkál bennem. Teszteket még nem csinálnak itt, beszéltem az orvosommal. Hülye egy helyzet ez, már annyira elegem van ezekből a vírusokból”

– írta Instastoryjában Vajna Tímea.

Vajna Tímea beteg lett, karanténba vonult, de nem tudja, mi a baja

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top