nlc.hu
Sztárok

Beköltözött az amerikai villájába Vajna Tímea

Nagy az öröm: Vajna Tímea beköltözött a luxusvillájába Beverly Hillsben

A 650 négyzetméteres amerikai luxusvillában úgy érzi, végre otthon érezheti magát. A macskája is élvezi az új lakhelyét.

Vajna Tímea néhány hete több mint kétmilliárd forintból vásárolt magának otthont Beverly Hillsben, méghozzá egy 650 négyzetméteres luxusvilla formájában. A híresség Andy Vajna halála óta szeretett volna találni magának egy olyan otthont, ahol hatalmas terek szolgálják az ő és szerettei kényelmét – írja a Blikk.

Vajna Tímea még Magyarországon (fotó: Profimédia)

Vajna Tímea még Magyarországon (fotó: Profimédia)

A lapnak egy neve elhallgatását kérő barát számolt be arról, hogy miután Tímea kiköltözött a budai villából, ahol Andyvel laktak, Los Angelesben egy apartmanban húzta meg magát, ami egy idő után szűkösnek bizonyult. Timi már nagyon vágyott rá, hogy ismét az otthonihoz hasonló kényelemben élhessen, és a macskája is szabadon rohangálhasson a nagy házban. Az új otthon további előnye, hogy ezentúl a magyarországi családja és a barátai is bármikor meglátogathatják, hiszen jut majd hely mindenkinek.

Vajna Timiből soha nem elég:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top