nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea 2 milliárdért vett villát

Vajna Tímea 2 milliárd forintért vett villát Beverly Hills-ben

Vajna Tímea sokáig kereste álmai otthonát – úgy tűnik, megtalálta.

Vajna Tímea lassan egy éve él Amerikában, ugyanis az állampolgárság megszerzéséhez elengedhetetlen az ottlét. Nemrég felreppentek a hírek, miszerint Andy Vajna özvegye fél a gyerekvállalástól, ám ezt később cáfolta a közösségi oldalán. Álmai otthonát azonban megtalálta időközben, ebben a gyönyörű, Beverly Hills-i otthonban már tervezheti a családalapítást. 

Vajna Tímea 2,1 milliárd forintért vett luxusvillát Los Angelesben. A Beverly Hillsben található ingatlan 650 négyzetméteres, modern építésű, 6 hálószobával és 7 fürdőszobával, a ház alatti garázsban pedig akár öt autó is elfér – írja a dirt.com, amit a Story FB-oldala szúrt ki. Az oldalon több kép is található a fantasztikus villáról, valamint a cikkben hosszan írnak Andy Vajna munkásságáról és arról, hogy több mint 120 millió dollárt örökölt az özvegye. Megemlítik azt is, hogy nemrég 5 millió dollárért adta el a Sunset Tripnél lévő birtokát, ezt a házat pedig 8,9 millió dollárért vette.

vajna tímea

Vajna Tímea (Fotó: Smagpictures)

További sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top