nlc.hu
TV-sztárok

Ennyit keres szerepléseivel Nagy Alekosz

Kiszivárgott, mennyit keres tévés szerepléseivel Alekosz

Csak annyit fűzött az információkhoz: „az összegek nagyjából stimmelnek”.

Nagy Alekosz 12 éve rendszeres szereplője a médiának, miután 2011-ben megnyerte a ValóVilág negyedik szériáját. Alekoszt ma már leginkább botrányhősként emlegetik, ugyanis kevés olyan közszereplő létezik az országban, akibe ne állt volna már bele nyilvánosan és mindig, mindenről megvan a véleménye, amit muszáj megosztania, akkor is, ha azt éppen ittasan teszi

Alekosz

Fotó: TV2

Sokan nem gondolnák, de mint a Blikk megtudta, ebből egészen jól meg lehet élni. A lap birtokába jutott pár információ arról, Alekosz mennyit tett zsebre az elmúlt években a szerepléseivel. 

A ValóVilág megnyeréséért 12 millió forintot, illetve egy Chevrolet Cruze-t kapott. Az Édes Élet című realityben eltöltött másfél évében havonta 1 milliót vitt haza. Hosszabb kihagyás után a Hal a tortánban került ismét képernyőre, ahol 600 ezer forintot kapott egy 5 napos forgatásért, a Szerencsekerékben való egyepizódos szereplése 150 ezer forintjába került a tévének. Állítólag az ősszel érkező Ázsia Expresszben való szerepléséért pedig közel 5 millió forintot kaszált. 

Ha mindez nem lenne elég, Alekosz az ország különböző pontjain 100 ezer forintért vállal szerepléseket, 20 ezer forintért pedig köszöntővideókat és kisebb reklámokat is rendelnek tőle. A lap természetesen megkereste a valóságshow-sztárt, igazak-e ezek a számok, ő pedig a sajátos stílusában reagált. 

„Amennyiben az informátor nő volt, úgy várom vacsorára. Ha férfi volt, akkor meg fogja be a száját. Mert mások zsebében turkálni nem elegáns. A TV kettővel jelen pillanatban szimbiózisban vagyok, mentoraim nem adtak felhatalmazást konkrétumok kinyilatkoztatására, de letagadni sem akarom. Az összegek nagyjából stimmelnek, a többit pedig majd nézzék meg a tévében. Így is már többet mondtam, mint lehet. Minden jót, megyek edzeni. Ma vállnap lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top