nlc.hu
Sztárok

Alekosz részeg videója

A nap videója: Alekosz részegen magyaráz, miközben barátnője pucéran hever mellette

Ehhez is kell egy állapot.

Alekosz évek óta azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy közösségi oldalain mindig talál valakit, akiről véleményt fogalmazhat, akibe beleállhat. Habár akadnak tévés szereplései is, hiszen az Ázsia Expressz negyedik évadában ott lesznek barátnőjével, még mindig nagyobb hangsúlyt kapnak az ilyen megnyilvánulásai. Ezért valójában egy cseppet sem meglepő a legutóbbi videó, amit feltöltött az internetre. Talán csak az, hogy most még kevesebb meggondoltság lehetett benne a készítésekor, mint korábban.

Ugyanis az egykori villalakó azzal indítja a felvételt, hogy barátnőjével kicsit berúgtak, de jól van az úgy, nem az a lényeg. Majd arról mesél, hogy pár napja az egyik gyorsétteremben egy kisfiú leszólította, és Kiss Ernő dandátábornokról érdeklődött. 

Alekosz

Fotó: facebook

Alekosz mondandóját bár néhol nehéz kibogozni, arra akart kilyukadni, milyen jó, amikor a fiatalok inkább ilyenekről tájékozódnak, mint sem

a majmokról, Majkákról, Curtisekről.

Ez a videó mégsem attól kitűnőbb a többi közül, hogy Alekosz ittasan elmélkedik, hanem attól, ahogy barátnője egy száll melltartóban, alul pucéran heverészik mellette, mivel ő sem volt józanabb a párjánál… Némely fordulásnál pedig a melltartója sem tudta követni az irányt, így még kevesebbet hagyott az emberek fantáziájára. Alekosz barátnőjének kiszolgáltatott helyzetére pedig természetesen az egész internet felfigyelt. Hogy azóta megbánták-e a posztolást? A botrányhős Alekoszról nem gondolnánk, hogy bármi hasonlót bánna, de ne legyen igazunk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top