nlc.hu
Sztárok

Alekosz is szóba jött Balázséknál

Nocsak: a végén még Alekosz lesz Balázséknál a harmadik műsorvezető?

Bármelyik pillanatban fordulhat az állás.

Izgalmas hónap áll Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mögött. Bár szomorúan zárult a 2023-as év számukra, ugyanis Vadon Jani 15 év után távozott a Balázsék című reggeli műsorból, az elmúlt heteket azzal töltötték, hogy megtalálják a tökéletes harmadik hangot a reggelekhez. 

Balázsék

Balázsék (Fotó: Balázsék Facebook-oldal)

Ha már a trió egyik alappillére távozott, úgy döntöttek, a változásokra is nyitottak, így nemcsak híres férfiak, de nők előtt is kitárták az ajtót. Megfordult a stúdióban: Kovácsovics Fruzsina énekesnő, Musimbe Dávid Dennis humorista, a műsor egyik szerkesztője, Svraka-Gévai Juli, Puskás-Dallos Péter, Ábel Anita, Wossala Rozina, Faragó Janka és Ráskó Eszter. 

A két műsorvezető a válogatók elején elmondta, a hallgatóknak is lesz beleszólásuk a választásba. Előre leszögezték, Alekosz, aki még januárban Facebook-oldalán ajánlotta magát műsorvezetőnek, semmiképp nem lesz az esélyesek listáján. 

Tegnap a Rádió1 el is indította a szavazást, és 24 óra alatt több mint 100 000. voks érkezett be.

Rádió1 szavazás - Alekosz

Rádió1 szavazás

Ami a legmeglepőbb, végül csak feltűnt Alekosz a listán. Nehogy pórul járjanak Balázsék és a mókás kedvű hallgatók megszavazzák az egykori ValóVilág-győztest!

A szavazás várhatóan csütörtök este 18:00-kor zárul és pénteken derül ki, ki lett a befutó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top