nlc.hu
TV-sztárok

Imádták a hallgatók Ráskó Esztert

Ráskó Eszter vitte a prímet a Balázsékban, odavannak érte a hallgatók

A legtöbb rajongó szerint eddig ő volt a legjobb beugró.

Továbbra is gőzerővel keresi Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri, hogy ki lenne a legalkalmasabb Vadon János helyére. A decemberben távozó Janit nem lehet pótolni, éppen ezért a műsor készítői úgy döntöttek, nem csak férfiakat, de nőket is meghallgatnak majd a választás előtt. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri

Fotó: Facebook

Megfordult már a stúdióban: Kovácsovics Fruzsina énekesnő, Musimbe Dávid Dennis humorista, a műsor egyik szerkesztője, Svraka-Gévai Juli, valamint Puskás-Dallos Péter és Wossala Rozina is. A két műsorvezető úgy döntött, a hallgatók is kivehetik a részüket a döntésből, ezért minden vendéggel feltöltenek egy fotót, a bejegyzés lájkjait pedig annak tekintik majd, kit hallgatnának legszívesebben az emberek. Múlt pénteken még magasan vezetett a humorista, Musimbe Dennis. 

Ma szintén egy humorista, Ráskó Eszter ült be harmadiknak. Még csak egy órája került ki a vele közös fotó, de szinte pillanatok alatt több ezer lájkot és kommentet kapott. A megjegyzések 85%-a azt mondja, ő lenne a tökéletes harmadik Balázs és Feri mellé. 

Ráskó Eszter

Fotó: RTL

Szerintem nagyon illik a csapatba! Imádom ezt a nőt. Intelligens és nagyon jó a humora! Jó lenne, ha Ő maradna.

Nagyon szuper volt! Szívesen hallgatnám őt minden nap!

Eddig ő volt a legjobb. Tökéletes volt a kémia.

Imádtam, abszolút természetes volt! Közétek illik!

Nekem nagyon tetszett Eszter veletek. Tök jó fej! Illik oda. Művelt, hozzá tudott szólni mindenhez is illetve vicces is. Nálam most ő az első.

Ráskó Eszter egyébként pszichológus, HR vezető, a Dumaszínház, a Showder Klub és a Comedy Central szerződtetett humoristája. Eszter Debrecenben végezte az alapképzést, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte meg mesterdiplomáját Munka és Szervezetpszichológia szakirányon. Érdeklődése szerteágazó, tanult szexuálpszichológiát és coachingot is, karaktere azonban vadabb vizekre vezényelte és jelenleg a színpad mellett a tv képernyőn tépázza közeli hozzátartozói idegrendszerét. Munkájához és civil perszónájához foggal-körömmel ragaszkodik, ezért napközben továbbra is egy 120 fős informatikai vállalat HR-vezetőjeként tevékenykedik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top