nlc.hu
Aktuális

Musimbe Dennis a Rádió1-ben

„Csokifagyit a népnek!” – imádták a hallgatók Musimbe Dennist a Balázsékban

Új színt vitt a műsorba, az biztos.

Egy hónappal ezelőtt mindenkit sokkolt a hír, miszerint Vadon János 15 év után távozik a Rádió1 Balázsék című műsorából. A jól megszokott trióból így már csak Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri maradt, akik gőzerővel keresik a harmadik hangot, aki reggelente a mikrofon mögül köszöntheti a hallgatókat.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri

Fotó: Facebook

Nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a sok év alatt ez a hármas sokak szívébe belopta magát, de igyekszenek úgy tekinteni erre a helyzetre, mint egy új lehetőségre, ami frissességet hoz a műsorba. Mint mondják, bármilyen újításra nyitottak, akár arra is, hogy egy női hang vegye át Jani szerepét. „Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik, vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… Nem Jani pótlása a cél, hanem hogy találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves, és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat” – nyilatkozta korábban Balázs. Múlt héten Kovácsovics Fruzsina volt Balázsék vendége. Az énekesnő nagyon jól érezte magát a reggeli műsorban és a hallgatói visszajelzések is pozitívak voltak. 

Ma reggel pedig a népszerű humorista, Musimbe Dávid Dennis csatlakozott a duóhoz. Dennis volt a Dumaszínház első afromagyar humoristája, akit hét évvel ezelőtt ismert meg az ország, méghozzá a szakmában az akkortájt egyik legnagyobb név, Kiss Ádám konferálta fel az első fellépésén a Showder Klubban. Azóta nem csak a Dumaszínház oszlopos tagja, de rendkívül sok követővel rendelkezik a közösségi-oldalakon is, ahol mindennap igyekszik mosolyt csalni a rajongói arcára. 

Másfél éve járja az országot az önálló estjével, ami a No para címet viseli. A félig magyar, félig zimbabwei származású komédiás eleinte karosszérialakatosnak készült és kemény 17 napot dolgozott a szakmájában. Majd kipróbálta magát telemarketingesként is, de igazán a színpadon találta meg a boldogságot. Dennis nem csak a humornak, a sportnak is nagy kedvelője, sőt, ő maga is rendszeresen leugrik kosárlabdázni. A 38 éves humorista már három éve büszke édesapa, és bár feleségét ritkán mutatja meg, előadásaiban rengeteg történetet mesél a magánéletéből, melyeken könnyesre neveti magát a közönség. 

Nem meglepő, rengetegen örültek, hogy hétfő reggel hallható volt a Balázsékban és nem csak a már meglévő rajongói voltak oda a műsorért. 

Magasra tette a lécet, már így az elején! Nehéz lesz überelni! Fruzsi cuki volt, de számomra nagyon más világ

 – írta az egyik hallgató Sebestyén Balázs hivatalos Facebook-oldalán, de nem ő volt az egyetlen, akit lenyűgözött Dennis. 

Csokifagyit a népnek! Ő a legkirályabb! Magasra tette a lécet! Közétek való!”

Mióta nincs Jani, most volt először, hogy nem volt hiányérzetem. Nagyon jó volt az adás.”

Szerintem megvan a 3. személy! Jó humor, jó hangulat…. Zseniális volt a mai adás.”

Nagyon jó volt, most először nem lehetett érezni a hiányt, mert pörgött a műsor, mint azelőtt.”

Dennis nagyon ott volt! Megvolt az összhang. Fruzsi aranyos, de nem odavaló.”

Bár még mindig nem tudni, ki lesz a végső befutó, eddig úgy tűnik, Dennis magasan vitte a prímet Balázzsal és Ferivel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top