nlc.hu
Aktuális

Alekosz és a betörő esete

Alekosz szerint őt kereste az őrjöngő férfi, aki beakart törni a Rádió1 stúdiójába

Facebookon fejtette ki a véleményét.

Mint arról mi is beszámoltunk, kedd éjjel egy őrjöngő férfi akart betörni a Rádió1 stúdiójába. A férfi ütötte-vágta a bejárati ajtót, végül pedig rendőrök segítségével sikerült megfékezni, hogy kárt tegyen a stúdióban. 

Alekosz most Facebook-oldalán osztotta meg, valójában őt kereste a betörő. 

Nagy Alekosz

Fotó: Facebook

„Alekosz! Alekosz! Üvöltötte az őrjöngő férfi a Rádió1 székházában tegnap este, miközben a zsaruk lefogták és bevitték a gyorskocsiba. Énrám várt. El akart kapni. Ki akarta kérni magának, hogy ő bizony nem droid” – kezdte bejegyzését Alekosz, aki szerint a férfinak egy korábbi véleményével volt problémája, melyben az egyik üzletlánc vásárlóit szólta le. 

A Bors megkeresésére az egykori VV-sztár hozzátette, az, hogy nem történt nagyobb baj, a rádió biztonsági őreinek köszönhető. „Hála a jól képzett vagyonőr kollégáknak, akik a Rádió1 épületében teljesítenek szolgálatot! Az ő felkészültségükön múlott, hogy nem szabadult el a pokol. Ez is azt mutatja, hogy vagyonőrökre mindig, minden körülmények között szükség van. Egy időtálló, örök hivatás ez. Büszke vagyok rá, hogy én is vagyonőr vagyok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top