nlc.hu
Aktuális

Alekosz üzent titkos szeretőjének

„Így lett összebújásból árulás, csókokból fenyegetőzés, az ismertségből pedig per” – Alekosz a szeretőjéről

Alekosz körül újra dagad a botrány.

Alig pár napja jelent meg a hír, miszerint Nagy Alekosznak titkos szeretője volt, akit szó nélkül elhagyott az egykori valóságshow-sztár és utazott el az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát reality forgatására, ráadásul egy másik hölgy társaságában. 

Alekosz

Alekosz (Fotó: TV2)

„Fogalmam sincs, ki ez a nő, azt sem tudtam, hogy rajtam kívül Aleknak van más! Gondoltam, hogy ez a kapcsolat nem hivatalos, de erre, azt hiszem, senki nem tud felkészülni. Az interneten láttam meg, hogy elutazott nélkülem. Gondolom, mondanom sem kell, hogy köztünk mindennek vége, a készülő könyvet pedig elfelejtheti! Ezt már nem akartam magamban tartani” – magyarázta a neve elhallgatását kérő szerető. 

Alekosz időközben visszatért Mexikóból és a Blikknek tisztázta a körülötte kialakult helyzetet. 

„Most először és utoljára mondom el, hogy rendkívül méltatlannak tartom azt, hogy civil emberek bizalmas információkkal hakniznak és szörföznek a sajtóban, kiadva a bizalmamat, ezzel elárulva engem és azt, ami köztünk volt. Az ilyesfajta közönségességet egyszer és mindenkorra mindenkinek be kéne fejeznie; ugyanis sehová sem vezet – kezdte a napilapnak Alekosz, aki hozzátette, a titkos szerető történetének pikantériája azonban talán nem is a szakítás ténye volt, hanem az, hogy egy állítólagos írónőről beszélünk, aki épp egy Alekoszról szóló könyvet készített a görög hőssel folytatott kapcsolata alatt. – A könyv írása a történtek ismeretében értelemszerűen most megáll. Mindezek ellenére mindenkinek tudnia kell, hogy meg fog jelenni. Ironikus, de az Alekosz-könyv éppen az elmúlt 10 év barátságairól, árulásairól fog szólni, nőkről, és arról, ki hogyan húzott hasznot abból, hogy engem ismer. Sokszor milliókat is! A könyv tartalmába akár a szóban forgó hölgy is beletartozhatna, hiszen árulásnak tartom azt, hogy egy író a saját könyvét író emberen, azaz rajtam bármilyen szinten is nyerészkedjen. Jogdíjakról pedig semmilyen formában nem vagyok hajlandó sem alkudozni, sem pedig vitatkozni, senkivel. Írónak ugyanis azt nevezzük, aki a könyvet írja. Nem pedig azt, aki a beszélgetéseket magnóra veszi. Ezúton szeretnék üzenni a hátamon felkapaszkodni próbáló, magát „titkos szeretőnek” nevező hölgynek: amint a privát beszélgetéseink akár egyetlen egy percre is nyilvánosságra kerülnek, azonnal a bírósághoz fordulok. Így lett az összebújásból árulás, a csókokból fenyegetőzés, az ismertségből pedig per. Ég veled!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top