nlc.hu
Sztárok

Alekosz az Ázsia Expresszről

Alekosz kitálalt az Ázsia Expressz körülményeiről: „A mexikói kaja sz*r, az egész stábnak hasmenése van”

Hiába szólt megint egy mexikói vezetőnek, hogy változtassanak saját ételeiken, válaszra sem méltatta. Lehet, nem értette, amit magyarul mondott neki.

Már javában zajlik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát reality forgatása, melynek kulisszatitkairól legtöbbször maga a műsorvezető, Ördög Nóra szokott beszámolni. Ám, Nagy Alekosz is csepegtet némi infót és hozza a formáját. Pár hete például kiderült, a Mexikóban töltött első reggelét azzal kezdte, hogy üvöltözött egy sort a szálloda recepciósával. 

Alekosz

Fotó: Facebook

Az egyik forgatási szünetben a Blikknek sikerült elcsípnie a botrányhőst, aki ugyan a műsor részleteiről hallgatott, de szívesen fakadt ki a körülményekről. 

„Jó újra magyar szót hallani! Hetek óta járom a mexikói dzsungelnek megfelelő utcákat… mit mondhatnék? Mint mindig, kiválóan feltalálom magam, de hiányoznak az ízek. Itt ugyanis semmi mást nem tudok érezni, csak azt, hogy valami csíp. Ezek még a gumicukorba is chilit raknak, képtelenek érezni az ízeket, a stáb minden egyes tagja szenved. Az első hetekben büszke voltam magamra, jó érzéssel töltött el, hogy rajtam kívül mindenki gyomorbántalmakkal küzdött. Én bírtam, a testem fel van készítve a háborús körülményekre, hiszen magam is szolgáltam annak idején. A Tacóval azonban nem tudtam megbirkózni, mindenem elgyengült, a forgatás hosszú óráit töltöttem a pálmafás jelű mosdóban. Pár napja egy eseményen találkoztam Mexikó élelmiszerbiztosával. Nem szoktam vulgáris lenni, 13 éves televíziós pályafutásom során sosem nyilvánultam meg torz módon, de egyszerűen ki kell mondanom a szemébe, hogy a mexikói kaja sz*r! Mielőtt idejöttem, másról sem hallottam, csak hogy a Taco a világ vezető étele. Hát, kérem szépen, ez egy apró darab, groteszk alakú chips, amibe ismeretlen eredetű húst dobálnak, zöld szósszal, emészthetetlen darabokkal. Kértem a vezetőt, hogy mindent dobjanak ki a konyhájukból és vezessenek be új dolgokat. Nem válaszolt, elfordult. Ez nem megoldás” – magyarázta Alekosz, majd hozzátette, ha hazajön, végig fogja járni a Balaton-part halászcsárdáit a magyar ízekért. Sőt, azt is hosszasan fejtegette, hogy az Ázsia Expressz után őt minden bizonnyal nemzetközi produkciókba fogják hívni és világhírnévre tesz szert. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top