nlc.hu
Aktuális

Kiosztotta Dombóvári Istvánt Alekosz

Nagyon bepöccent Alekosz, keményen nekiment Dombóvári Istvánnak

Megsértődött az egykori VV-győztes, hogy kigúnyolták.

A Gyertek át! című műsorban a Ki vagyok én? című játékban Dombóvári Istvánnak Alekoszt kellett kitalálni, az alapján, hogy egy, Alekosz arcát ábrázoló papírmasét tart maga előtt, eközben pedig a játékostársa, az ugyancsak stand-upos Musimbe Dávid Dennis megpróbálja rávezetni Dombit, hogy ki is ő. “Ő egy valóvilágos. A háta kicsit ilyen gebe. Mindig ilyen furán áll” – írta körül Alekoszt Dennis, mire Dombóvári megkérdezte, hogy “debil?“. Ezen a jelzőn azonban igencsak kiakadt Alekosz, ezért alaposan kiosztotta a két humoristát – számolt be a Bors.

Dombóvári István és Alekosz

Nagy megorrolt Alekosz (j) Dombóvári Istvánra (b). Nem hagyta szó nélkül, hogy kigúnyolták – Fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): Sajtóklub // (j): Sajtószoba

Ha valaki jelentkezik a verbális pofonért, annak meg kell adni azt. Isten látja lelkem, hosszasan kutattam a memóriámban, hogy felidézzem, milyen ismereteim vannak Dennisről, de kénytelen voltam az internet segítségét kérni. Bevallom ezután sem lettem sokkal okosabb” – vágott vissza a stand-uposnak.

Mint a bulvárlap írja, ezután Dombit “tette helyre” Alekosz. “A Karinthy-gyűrű várományosaként azt gondolom, hogy nemcsak értem, de magas szinten művelem is a humort. Nos, kedves István, ez a kis szösszenet nálam nem ütötte meg a mércét, így javaslom, hogy a neved után a jövőben hagyd el a humorista titulust. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ha a rám használt jelződ csak nyomokban is igaz lenne rám, nem döntenének nézettségi rekordokat azok a műsorok, melyekben időnként feltűnök” – üzente a humoristának, hozzátéve: ne is ábrándozzon a Karinthy-gyűrűről, mert az a  hajó már elment.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top