nlc.hu
Aktuális

Sebestyén Balázs levelet kapott a NAV-tól

Sebestyén Balázs kiakadt: 700 ezer forintot kellene befizetnie

A rádiós a reggeli műsorban számolt be a történtekről.

Sebestyén Balázs péntek reggel a reggeli műsorban számolt be a kellemetlen üzenetről, amikor a parkolási büntetésekről beszéltek Rákóczi Ferivel és Ráskó Eszterrel. „Tegnap kaptam valami késedelmi pótlékot NAV-tól, és az viszont 700 ezer forint. Na azon jobban kiakadtam” – kezdte a kétgyermekes édesapa, majd hosszan beszámolt a részletekről. 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

„Megpróbáltam a NAV-ot felhívni. Hát figyelj, az nem egyszerű, mert üsd be az adószámodat, kapcsold a kezelőt, üsd be az ügyszámodat, az ügyszámnál mindig kilépek, elkezdem beütni, visszakapcsol… Nem jutottam el a kezelőhöz, talán jobb is, mert felháborodott hangvételben kértem volna számon, hogy ez micsoda” – folytatta a műsorvezető a Blikk szerint. Balázs azt is megosztotta a hallgatókkal és a műsorvezető társakkal, hogy nem céges hátralékról van szó, hanem magánszemélyként kapta az e-mailt. „De mi az, aminek 700 ezer forint a késedelmi kamatja? Mit kellett befizetnem?” – tette fel  kérdést a híresség, amire valószínűleg csak a hivataltól kap majd választ. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top