nlc.hu
Trend

Ő Sebestyén Balázs felesége, Viktória

Divatmárkát indít Sebestyén Balázs felesége, Sebestyén Viktória

Barátnőjével egy új ruhamárkát mutatnak majd be.

Az ország egyik legismertebb műsorvezetője, Sebestyén Balázs hosszú évek óta boldog házasságban él. Sebestyén Viktóriával két gyermeket nevelnek, emellett a munkahelyük is közös, hiszen a felesége is a Rádió1-nél dolgozik. Időnként hallhatjuk is Viktóriát a reggeli adásban. 2009 nyarán kötötték össze az életüket, a hétköznapjaikat botrányoktól és drámáktól mentesen élik. A tévés kedvese a napokban nagy bejelentést tett a közösségi oldalán: barátnőjével egy új ruhamárkát indítanak útjára, melynek darabjait a jelek szerint ők maguk tervezték. 

Íme az egyik ilyen darab:

„Most még csak mi hordjuk, nemsokára akár Ti is” – írta a kép alá Viktória.

Megvan az összhang 

A házaspár első gyermeke, Benett 2009. október 18-án, második gyermekük, Noel pedig 2014. december 18-án látta meg a napvilágot. Egy korábbi interjúban Balázs elárulta, hogyan működtetik a kapcsolatukat. „A házasság nagyon nagy meló. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan energiát kell belefektetni. Hullámvölgyek vannak benne, mélységek és magasságok váltogatják egymást. Ennek ellenére a legjobb döntés az ember életében, ha valakivel egy halálig tartó szövetséget vállal, és próbálja azt megtartani”mondta a rádiós.

Sebestyén Balázs és felesége Viki

Sebestyén Balázs és felesége, Sebestyén Viktória a 2015-ös Story Ötcsillag Díjátadó Gálán (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top