Sztárok

Sebestyén Balázs felesége agykontrollal gyógyította meg törött térdét

Hihetetlen, mit tett Sebestyén Balázs felesége, Viktória. A rádiós párja mindig is a pozitív gondolatok híre volt, de most a gyakorlatban is megmutatta: törött térdét agykontrollal forrasztotta össze.

Sebestyén Balázst és a feleségét, Vikit nem szoktuk gyakran együtt látni, nem járnak sztáros rendezvényekre, mint sokan mások. Mégis tudjuk, hogy hasonló nézeteket vall, mint a férje, a pozitív gondolkodás és az agykontroll fontos szerepet játszik az életükben. Olyannyira, hogy Viki pár hete gyakorlatban is alkalmazta. A Bors egy orvosról írt, aki azt mondja, Horváth Viki síbalesetet szenvedett, de nem tudták ellátni. Két nap alatt annyit koncentrált a gyógyulásra, hogy végül nem volt szükség a beavatkozásra. 

„Viki egy külföldi utazás során síbalesetet szenvedett. Egy szalag is elszakadt, és a csont szilánkosra tört a térdében, bevitték a kórházba. Az ottani dokik azt mondták, meg kell operálni. De nem volt altatóorvos a közelben, és három napig hiába vártak rá. Viki közben éjjel-nappal gyógyította magát alfa-állapotban. Mire megérkezett az aneszteziológus, már nem volt mit operálni, meggyógyította magát” – mondta a lapnak dr. Domján László, az emberi elme erejének mozgósításával foglalkozó orvos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top