Sztárok

Ez aztán meglepő! 5 dolog, amit idén megtudtunk Sebestyén Balázsról

Újabb titkokra derült fény a rádiós-műsorvezető életéről, csak hallgatni kellett a Balázsék műsort.

Meglepő titkokat árult el magáról Sebestyén Balázs az idei reggeli műsoraiban.

Sebestyén Balázs műsorvezetőként (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Megtudtuk, hogy…

1.) Rendelt a neten a feleségének, Vikinek egy ölelőpárnát (dakimakurát), ami egy 150 centi hosszú, 30-40 centi széles, hosszú, puha, meleg alvópárna. Ez azoknak hasznos, akik úgy szeretnek aludni, hogy a lábuk között van valami. „Ezzel még hátrébb sorolódsz a családi hierarchiában: most már gyerekek 1., 2., dakimakura párna és én az ágy végében. (…) Ő az, ami kiszorított” – mondta el Balázs a rádióban.

2.) A rádiós a Duna és a hajókázás szerelmese, ez a program az, ami igazán feltölti.

3.) Egy jótékonysági kezdeményezés keretében örökbe fogadott egy óvodát, és ennek keretében biztosította a taktabáji Kék Ibolya Óvodába járó, rossz szociális körülmények között élő 30 gyermek szükséges játékait, könyveit és ruháit. Amúgy nem ez az egyetlen jótékony megnyilvánulása, eben inkább az a szokatlan, hogy ezúttal tud róla a nagyközönség.

4.) Csatlakozott a „műanyagmentes július” nevű kezdeményezéshez, de 3 nap után megbukott.

5.) Lazítva szeret nyaralni. Nem az a jövős-menős típus, kivéve, ha városnézésről van szó. Jani igyekszik mindig meggyőzni arról, hogy lemarad, ha csak heverészik, de Balázs szerint a legfontosabb, hogy a családjával lehet ilyenkor, és ők inkább egymás társaságát élvezik, mint a programokat. Kivéve, ha városnézésre mennek, akkor egész nap róják az utcákat. 

Kiemelt kép:  Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top