Sztárok

Érthetetlen, de nagyon kíváncsiak az emberek Sebestyén Balázs házára

Az egyik legmeghatározóbb arc a magyar médiában Sebestyén Balázs, akire nagyon kíváncsiak az emberek.

Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 22 éve annak, hogy Sebestyén Balázs beköltözött a nappalinkba. Először a Z+ (Viva) műsorvezetőjeként láttuk, aztán 2003-tól az RTL Klub sztárja lett. 23 műsor köthető a nevéhez, melyeknek a többsége óriási siker volt, nem utolsósorban Balázs műsorvezetői stílusa miatt. A Sztárlexikon mostani részében azt néztük meg, mire kíváncsiak az emberek vele kapcsolatban. 

Sebestyén Balázs felesége, Viki

Tudjuk mi, hogy Sebestyén Balázs nem szívesen beszél a magánéletéről, de a net népe bizony kíváncsi, így sokan keresnek rá Balázs feleségére. Horváth Viktóriával 2009 nyarán mondták ki az igent. Viktóriára a legtöbben mint szerkesztőre hivatkoznak, pedig néhány évig a kamera előtt is dolgozott. Láthattuk a Fix Tévén, majd az Aktív szerkesztő-riportere lett a TV2-n, végül a Big Brotherben is kipróbálhatta magát mint műsorvezető, majd 2005-ben a Bennfentes című műsor háziasszonya lett. Évek óta szerkesztőként dolgozik.

Balázs és Viki ritkán beszélnek a házasságukról, azonban néha-néha kivételt tesznek, ilyen volt például tavaly nyáron az UNICEF egyik rendezvénye, ahol a műsorvezető arról beszélt, hogy felesége „elég tűzrőlpattant” anyuka. A Morning Show (ma már Balázsék) egyik 2016-os adásából kiderült, hogy akkor vitáztak talán a legnagyobbat, amikor Balázs véletlenül elhagyta a karikagyűrűjét edzés után.

„Azt a veszekedést! Azt a ramazurit, ami nálunk utána volt!” – mondta élő adásában az RTL műsorvezetője, akinek felesége szerkesztőként dolgozik a műsorban, és ezúttal nem fogta vissza magát, bekiabált a stúdióba.

„Az idegesít, hogy mennyire trehány vagy! Épp csak a fejedet nem hagyod el! El sem kellett volna vinni a gyűrűt az edzésre. Rohadt rendetlen vagy, az van! Még csak nem is neked tűnt fel, hanem az edzőnek, hogy otthagytad! Amúgy azért hívtalak, mert volt egy találkozód, és nem voltál otthon.”

Balázs ekkor is a humoránál volt, és ezt felelte nejének: „Úgy szeretlek, ne bántsál!”

Balázs még 2011-ben az NLC-nek így fogalmazott a házasságról: „Egy kapcsolat, házasság sok munkával, belefektetett energiával jár, nem működik magától. Azt hiszem, a szenvedély, a tűz szinten tartása fontos, és az, hogy a másik irányába még évek múltán is érdeklődő maradj.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vikivel!❤️

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázs gyerekei

Balázs és felesége nagyon következetesek abban, hogy nem szerepeltetik a gyerekeiket különböző tévéműsorokban, de magazinokban is csak ritkán láthatjuk őket. Első gyerekük, Benett 2009 októberében született. Erről az időszakról Balázs korábban Kasza Tibinek beszélt.

„Az első gyerekünk valahogy úgy döntött, hogy leszületik hozzánk, megérkezik. Akkor pont egy ilyen nehéz időszakban volt a kapcsolatunk, és egyszer csak Viki mondta, hogy terhes. Mondtam, hogy vágjunk bele, csináljuk. De nem tudom, hogy egy palinak van-e olyan, hogy ő most nagyon akar gyereket. Nem tudtam, milyen, de lesz egyszer csak van az életedben valaki, aki fontosabb önmagadnál.”  

A házaspár második fia, Noel 2014 decemberében született, és Balázs az UNICEF rendezvényén arról mesélt, hogy a második alkalommal már sokkal könnyebben ment minden. 

Sebestyén Balázs ritkán mutatja meg a gyerekeit, a Storyval kivételt tett

„Amikor Beni megszületett, akkor az a két-három év masszív krízis volt. A babaszoba tervezgetéséből, a szín kiválasztásából és az ágyválogatásból belecsöppensz egy olyan őrületbe, amire nem lehet felkészülni, és megtanulni sem, csak sodródsz. Beni az első három évben nem csinált mást, csak masszívan sírt. Megjártuk a kórházat, majd vissza, majd megint kórházba, és megint haza. Nagyon durva volt. Volt olyan pont az életemben, amikor álltam az ablakban Benivel a nagymamám házában, és teljesen kilátástalannak éreztem a helyzetemet.”

Sebestyén Balázs műsorai

A Wikipedia szerint huszonhárom tévéműsor és hét rádiós műsor eddig Sebestyén Balázs mérlege. A 2019-es tévés szezonban sem maradnak az emberek olyan show nélkül, amelyben ne szerepelne Balázs.

Idén ősszel visszatér a Nyerő Páros az RTL képernyőjére, melynek ismét Balázs lesz a házigazdája. A helyzet azért is lesz különleges, mert az egyik versenyző páros Csobot Adél és Istenes Bence lesznek, így várható egy kis szájkarate Bence és Balázs között. Ráadásul ebben az évadban Sebestyén egy játékmestert is kap segítőnek az adások alatt, Kabát Petit.

Solti Ádám és párja, Bernadett Sebestyén Balázs műsorában, a Nyerő Párosban (Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás)

Sebestyén Balázs 2003 óta dolgozik az RTL Klubnál. Bár manapság gyakoriak a népszerű műsorvezetők csatornaváltásai, Balázs a kereskedelmi tévé 18. születésnapján így fogalmazott: „Nagyon szeretek itt dolgozni… Remélhetőleg itt fogok megöregedni.

Érték

A Forbes legértékesebb celebjeinek listáján 2019-ben Sebestyén Balázs a negyedik lett, a legismertebbek között pedig az első.

Sebestyén Balázs-előadás

Egyre népszerűbbek azok az előadások, melyeket a Feel SOUL Good lélekközösség szervez, és amelyeken a két beszélgetőtárs Sebestyén Balázs és Peller Mariann. Egy szeptemberi szegedi esemény témája például az újjászületés lehetősége, valamint az újrakezdés művészete, a két híresség a sorsfeladatokra keresi a választ. Jobb időben lefoglalni ezekre a népszerű előadásokra a jegyet, mivel az esemény nem sajtónyilvános, így az ott elhangzottakról kép és hanganyag készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül tilos, vagyis nem lesz belőle napilapcímlap vagy YouTube-videó. Balázs egyébként először 2008-ban pendítette meg a spiritualitás húrját a Szigorúan bizalmas című könyvében.  

Sebestyén Balázs, Lippai Mariann

Lippai Marianna motivációs tréner az ÉLETKEdv brand alapítója, aki évekkel ezelőtt veszítette el kislányát. Rengetegen kezdték el követni a közösségi oldalakon, mindenféle tárgyakat lehetett rendelni azon bölcsességekkel ellátva, amelyeket Lippai megálmodott. A korábban említett előadásoknak többször volt a vendége Sebestéyn Balázs is, egészen idén májusig. Ekkor Lippai közösségi oldalán megjelent egy olyan bejegyzés, amelyben a nő halott gyermeke sírjánál szelfizik. A fotó hatalmas vihart váltott ki a neten, később peig Sebestyén Balázs a reggeli rádióműsorában elmondta, ez számára is vállalhatatlan, és nem vállal több közös fellépést Lippaival a jövőben.

Lippai Marianna botrányos fotója

Sebestyén Balázs háza

2010, 2016, 2017… az évek, amikor Sebestyénék háza bekerült a hírekbe. Viszont azt gondoljuk, hogy mindenkinek magánügye, hol lakik, mekkora háza van, vagy hová járnak a gyerekei iskolába, óvodába. Aki erre kíváncsi, az továbbra is keresgéljen a neten, de sok mindent nem talál majd róla. Legfeljebb hogy Bochkor Gáborral gyakorlatilag szomszédok, és hogy van egy szép kertje, amit ő maga gondoz, az ezzel kapcsolatos ügyes-bajos dolgokról pedig a reggeli műsorában szokott beszámolni. Néha, egy-egy röpke pillanatra láthattunk annyit is, amikor Kasza Tibi az oldalán megosztott egy Facetime-hívást, amelyben képbe került Balázsék kisfia, Noel, valamint a házuk kertje is. 

GIF
Sebestyén Balázs házát nem, de a kertjét és a kisfiát egy pillanatra láthattuk Kasza Tibinek köszönhetően (Gif: nlc.) 

Amire a legtöbben keresnek: Sebestyén Balázs, Balázsék

Balázs 2002 óta vezet rádióműsorokat. 2006-ig az azóta megszűnt Rádió Deejayben dolgozott, majd jött a szintén megszűnt Danubius Rádió, amit a Class FM követett. A Morning Show hét évet élt meg. Ennek a folytatása lett a Rádió1-en a Balázsék 2016-tól.

Vadon János, Rákóczi Ferenc és Sebestyén Balázs vendégükkel, Szujó Zoltánnal (Fotó: Balázsék Facebook-oldala)

A reggeli műsorok lassan koronázatlan királyai, vagyis Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri ráadásul kereken tíz éve ébresztik együtt a magyarokat, csak a frekvencia és a név változott. Ami azt illeti, a névadással nem igazán szerencsések a srácok. Először a korábbi Pirítósról kellett lemondaniuk, majd a Morning Show brandtől búcsúzhattak. Három napig Reggeli Show néven futottak, amit aztán Balázsékra változtattak. Balázsék hétköznap reggel 6–9 között köszöntik a hallgatókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top