TV-sztárok

Sebestyén Balázs nem vállal több fellépést a lánya sírjánál szelfiző Lippai Mariannával

Nagy felháborodást keltett a lánya sírjánál szelfiző Lippai Marianna – Sebestyén Balázs is elpártolt tőle.

Óriási népharag zúdult Lippai Mariannára, az ÉLETKEdv brand alapítójára, aki évekkel ezelőtt elvesztette a kislányát. A nő közösségi oldalán nemrég megjelent egy olyan bejegyzés, amelyben a halott gyermeke sírjánál szelfizik, ehhez pedig pár bölcs mondatot osztott meg. Először Tibi Atya lázadt fel ez ellen, majd megkérdezték Marianna volt férjét is, aki ugyancsak kiakadt a fotókon. A Lélekközösség Peller Mariannal-Feel SOUL Good eddigi turnéin együtt lépett színpadra a motivációs tréner és Sebestyén Balázs, de utóbbi úgy döntött, neki sem férnek bele ezek a képek, így többet nem vállal beszélgetést Mariannával. 

A Balázsék című rádióműsorban konszenzus született arról, hogy Lippai Marianna biznisze vállalhatatlan, így Balázs nem vállal vele fellépést a jövőben. A meglévő, már leszervezettekre sem hívják többé Lippait, azokat nélküle tartják meg. A rádiós a műsorban bevallotta, hogy személyesen ismeri, de a sír mellől lőtt webshopos szelfi elkerülte a figyelmét, az pedig számára már vállalhatatlan – írja a tibiatya.blogstar.hu. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top