Sztárok

Ezt köszönheti feleségének Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs exkluzív interjú adott a Nők Lapjának, melyben nemcsak arról mesélt, hogy milyen vagány fiúnak neveli gyermekét, hanem arról is, hogy miért félt a házassága előtt.

Ezt köszönheti feleségének Sebestyén BalázsBalázs a beszélgetés közben elmondta, hogy nagyon félt mind a házasságtól, mind a gyerekvállalástól. „Viki azonban már nagyon akarta. Aztán az esküvőm napján rájöttem, milyen bolond voltam. Miért féltem ettől annyira? Boldoggá tettem vele a nőt, akit szeretek. A gyerekkérdéstől is mindig tartottam, aztán amikor Viki mondta, hogy jön, azt mondtam, legyen. Minden úgyis úgy van, ahogy lennie kell. És akkor kaptunk egy eleven, iszonyatosan mozgékony, éles eszű, nagyon rossz gyereket” – mondta büszkén Balázs a Nők Lapja munkatársának.

Ezt köszönheti feleségének Sebestyén BalázsA népszerű műsorvezető eddig mindössze egyszer mutatta meg a nagyközönségnek fiát, Benettet. Most kivételt tesz, és azt is elmeséli, mit tanul a két és fél éves Benitől. A teljes cikket a legújabb Nők Lapjában olvashatjátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top