Sztárok

Amit még Balázs sem enged meg a kisfiának

A Morning Show műsorvezetője nem tartja magát rideg apának, imádja kisfiát, de azt ő sem engedi meg, hogy a gyerek rendszeresen velük aludjon éjjel.

Amit még Balázs sem enged meg a kisfiánakMinderről a Class Fm reggeli műsorában beszélt Balázs. „Az utóbbi néhány napom arról szólt, hogy este 11-től hajnali 1 óráig Benit az ágya és a mi hálónk között kísérgettem… a rácsos ágy így gyakorlatilag érvényét vesztette” – mondta a Morning Show-ban Balázs, majd hozzátette: imádja a fiát és a szíve szakad meg, de szerinte időben le kell erről szoktatni a gyerekeket. „Szerintem ez a gyerek szempontjából sem túl egészséges, főleg nem tizenéves gyerekek esetében. Látok olyan párokat, ahol a gyerek szó szerint éket ver a házastársak közé” – folytatta Balázs, akinek fia októberben lesz hároméves. Hasonló véleményen van Balázs műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri is, míg a csapat harmadik tagja, Vadon Jani úgy véli, nincs semmi rossz abban, ha a gyerek bemászik a szülőkhöz éjszaka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top