Sztárok

Kabát Peti: „Nekem a Balázs egy példakép”

Kabát Peti új szerepben tűnik fel – ennek kapcsán elárulta, számára Sebestyén Balázs a példakép.

Nemsokára elstartol a Nyerő Páros harmadik évada, amit idén is Sebestyén Balázs vezet, viszont újdonság, hogy lesz egy játékmester, méghozzá Kabát Peti személyében. Azt már tudjuk, hogy Istenes Bence és Csobot Adél, Sárközi Ákos és a felesége, Éva, valamit Kocsis Dénes és a párja is részt vesznek a játékban, a többi páros kiléte viszont egyelőre titkos. 

„Nagyjából tudtam, hogy mire számítsak, ezért annyira nem készültem rá. A Balázs nekem egy példakép, nagyon örülök, hogy mellette szerepelhetek, és biztos sokat fogok tőle tanulni” – mondta az nlc-nek Kabát Peti, aki azt is elárulta, hogy nagyon jól érzi magát ebben a szerepben, és bár minden Újpest-meccsen kint van, nem vágyik vissza a focipályára. 

nlcben

„32 évet fociztam, az nem rövid idő. A profi focistáknak az a legnehezebb, amikor leállsz, és vége a karrierednek, nem tudod, mit fogsz csinálni. Nekem szerencsém volt, hiszen az RTL Klub megkeresett, ráadásul dolgozhatok Újpesten, a kedvenc csapatomnál” – részletezte az exfocista.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top