Sztárok

Ők az idei Nyerő Páros szereplői, itt a teljes lista

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen hamarosan újra benépesül a villa, és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét.

A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa. Az már nem titok, hogy Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára, és menyasszonya, Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva, valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje nekivág a megmérettetésnek.

Most azt is eláruljuk, hogy mely további párok gondolják úgy, hogy ők lehetnek a Nyerő Páros idei évadának győztesei. Szóval, a három páros, akit ismerünk: 

  • Csobot Adél és Istenes Bence,
  • Sárközi Ákos és Sárközi Éva,
  • Kocsis Dénes és Mészáros Petra.
Megnézem
Összes kép (3)

És velük bővült a lista:

  • Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember,
  • Kéri Krisztián, aki az első magyar férfi Louis Vuitton-modell és párja, Lóránth Eni, szintén nemzetközileg elismert modell,
  • Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató,
  • Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarugó edző,
  • Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző.
Sáfrány Emese és Hornyák Ádám
Megnézem
Összes kép (5)

A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében. Erről már korábban mesélt is az nlc-nek. 

 

Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat, és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros hamarosan az RTL Klubon!

A Nyerő Páros idei szereplői: Istenes Bence és Csobot Adél, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, Kocsis Dénes és Mészáros Petra, Sárközi Ákos és Sárközi Éva, Fehér Balázs és Dr. Monda Eszter, Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese, Kéri Krisztián és Loránth Eni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top