Sztárok

Sárközi Ákos és felesége furcsa nászútra készül

Sárközi Ákost és feleségét, Évát először láthatjuk ilyen helyzetben.

Sárközi Ákos és Éva egy éve vannak együtt, idén nyáron pedig az esküvőre is sor került. A Konyhafőnök séfjének felesége elismert festőművész, de eddig nem szerepelt sokat a médiában. Ákos egyből mély vízbe dobta, hiszen, mint kiderült, ők is ott lesznek a Nyerő Páros 3. évadában – erről beszéltek nekünk. 

Sárközi Ákosnak eddig a szigorú oldalát láttuk, most a romantikus séfet is megismerhetjük. „Kíváncsi leszek arra, hogyan tudunk mi párként Évivel együtt dolgozni, mert annyira tökéletes minden, hogy ennél nem is lehetne tökéletesebb. Itt azért ki fognak zökkenteni minket a komfortzónánkból” – mesélte Ákos az nlc.-nek. 

Azt is elárulták, hogy mivel nemrég házasodtak össze, ez a forgatás a nászút. „Mindenki ilyen típusú nászútra vágyik. Bízunk benne, hogy sokáig el fogunk jutni, és minden feladatot megoldunk” – árulta el a séf. Éva azt is elárulta, mindenben megvan a bizalom közöttük, és olajozottan működik a kapcsolatuk gépezete. Kiderült, a legjobban a bogaras feladatoktól félnek, bár Ákos evett korábban rovarokat, azért ezt nem erőltetné…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top