Sztárok

Nehéz megjósolni a játék végét, de nálunk megvannak a Nyerő Páros győztesei

Fordulatokban gazdag volt a Nyerő Páros harmadik évada eddig, és az is biztos, hogy tartogat még meglepetéseket a műsor. Ráadásul ezúttal talán tényleg sikerült összecsiszolódniuk a játékosoknak.

A legelső évad nagyon más volt a Nyerő Párosban, mint a későbbiek, és ez így is van rendjén, hiszen minden műsornál érdekes a kezdés, amikor még azok sem igazán tudják, hogy mire számíthatnak, akik igent mondanak a játékra. Ráadásul akkor a szerkesztők még azt is hagyták, hogy a nézők döntsék el a végeredményt – a második Nyerő Páros-évadra ez is megváltozott, és ezzel megindult a kőkemény taktikázás, a játékok pedig külön is kiszámíthatatlanná tették a végeredményt. Mindez mostanra még tovább fokozódott. 

A Nyerő Páros idei csapata, Sebestyén Balázs műsorvezetőként, Kabát Peti pedig játékmesterként tevékenykedik majd

Az előző évadokban kisebb csapatokra oszlott a villa, a mostaniban eleinte inkább csak Sárközi Ákos és Sárközi Évi vált külön a többi hét pártól. Ennek is megvolt az oka: ahogy ezt később Fésűs Nellyvel meg is beszélték, Ákos és Évi nagyon elvannak a saját kis világukban, észre sem vették, mennyire nem vegyülnek. Az elmúlt hetekbe belefértek a jópofa bulik és a kisebb-nagyobb balhék is, de jellemzően mindenki mindent meg akart beszélni, és helyre is állt a villa békéje

Ha rajtad múlna, mi lenne a Nyerő Páros vége? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top