Sztárok

Ők az idei Nyerő Páros! – mindent beleadtak a párok, látványos küzdelem volt

Elképesztően komolyan vették a küzdelmet a Nyerő Páros versenyzői, a finalisták. Istenes Bencéék, Fésűs Nellyék és Fluor Tomiék is megküzdöttek a kihívásokkal.

Az elmúlt két Nyerő Pároshoz képest annyi volt az idei évadban a különbség, hogy a többségük felvállaltan nyerni jött. 

Több esetben inkább a páros női tagjának volt fontos a verseny, de például Fluor Tomi és Mesi számára menet közben lett egyre világosabb: bár örökké a veszélyzónban ülnek, ők is meg szeretnék nyerni ezt a játékot. Ráadásul, mindenki meglepetésére erre komoly esélyük is volt, hiszen a top 3-ba kerültek. 

Az utolsó adás előtt már forrongtak a nézők, és még a végeredmény közelében sem voltunk, amikor mindenki bundát kiáltott, mondván, tuti, hogy Csobot Adél és Istenes Bence nyeri meg a Nyerő Párost

Bár a fentebb látható saját szimpátiaszavazásunkon az nlc. olvasói is Bencét és Adélt választották a legtöbben, ez nem jelent semmit. Az utolsó körben ugyanis Fluor Tomiék is felszívták magukat, és ugyan Vajtó Lajos is azt hajtogatta, hogy őt a játék nem érdekli, csakis a felesége miatt van itt, azért elég kitartóan küzdött. Senki sem vette félvállról a finálét.

A Nyerő Páros finalistái: Csobot Adél és Istenes Bence, Fluor Tomi és Sarkadi-Szabó Mesi, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos

Itt azonban már nem csak ügyesnek kellett lenni – jó, persze annak is, hiszen csak így lehetett az első kettőbe bekerülni – de számított a már kiesett játékosok szavazata is. Szavazategyenlőségnél pedig azt vették figyelembe, ki gyűjtött több pénzt. 

Heroikus küzdelem után végül 2019-ben ők nyerték meg a Nyerő Párost: Istenes Bence és Csobot Adél.

A Nyerő Páros győztes párja, a második és a harmadik helyezettel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top