Sztárok

A nézők döntöttek: őket szavazták ki a Nyerő Párosból

Egészen heves indulatokat váltott ki az elmúlt másfél hét a Nyerő Páros nézőiből. Ezért gondoltuk, hogy jó ötlet volna megnézni, mi lenne, ha most te dönthetnél arról, ki kerüljön ki a villából.

Az első rész után nem úgy nézett ki, hogy az idei Nyerő Párosban a versenyzők között nagy ellentét lesz. Talán leginkább Vajtó Lajos lógott ki a sorból, de nagyjából az első bulin már látszott, hogy ő is rendkívül nyitott, és könnyen belelazult a programokba. 

A Nyerő Páros már csak hat párossal megy tovább (Fotó: RTL Klub)

Sárközi Ákos és Évi nehezebben nyitottak a többiek felé, róluk úgy vélték a többiek, hogy nemigen engednek be senkit az életükbe. Kétségtelenül ők az egyik legerősebb páros, ezt a játékokban bizonyították. 

Fluor Tomiék, Sáfrány Emeséék és Istenes Bencéék mindenkivel igyekeznek barátkozni, ahogy amúgy a már kiesett két páros tagjai is tették. 

Leginkább Fehér Balázs és Monda Eszter viselkedése lepte meg a Nyerő Páros-villa lakóit, sőt a reakciókat olvasva nemcsak őket, hanem a nézőket is. Mindenesetre az exmodell és -énekes arra még nyugodtan reagált a saját oldalán, hogy a párjának kezelésre lenne szüksége. 

A tegnapi adásban aztán azt bizonygatták, hogy azért voltak olyan kemények Kocsis Dénessel és párjával, Petrával, mert mindketten érezték: flörtölnek velük. Ezt mondjuk nézőként mi nem vettük észre, lényegében Balázs volt az, aki megnevezte Petrát mint a villa legvonzóbb nőjét. Hogy ebből hogyan fordult át a sztori, azt nehéz megmondani. 

A hozzászólásokból annyi derült ki, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot Balázs és Eszter szónoklata, és legszívesebben hazaküldenék őket a villából. A Nyerő Páros első évadában a döntősök közül a nézők választhatták ki a győztest, úgyhogy most kíváncsiak vagyunk, ha te dönthetnél, mit tennél. 

Kit szavaznál ki a Nyerő Páros-villából? 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top