TV-sztárok

Ők a Nyerő páros második kiesői

Fehér Balázs és Eszter az egyik párossal kapcsolatban „totálisan lehúzták a vasfüggönyt”.

Lezajlott a második kiszavazás a Nyerő Páros műsorában. A rövid kanapén ezúttal Fluor Tomi és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző, valamint Kocsis Dénes és Mészáros Petra foglaltak helyet. A kiszavazás szorosan zajlott, a két páros végig fej-fej mellett kapta a szavazatokat. A végső döntés végül Fehér Balázsra és Monda Eszterre hárult, akik sokkoló szavak kíséretében Kocsis Dénest és párját küldték haza a játékból.

Kocsis Dénes és Mészáros Petra
(Fotó: RTL Klub)

„Az egyik párossal kapcsolatban totálisan lehúztam a vasfüggönyt!” – indokolta Fehér Balázs, hozzátéve, hogy nem szeretnének a jövőben semmilyen kapcsolatot Kocsis Dénessel és párjával. A két páros között az elmúlt napokban olyannyira megromlott a viszony, hogy Balázsék végül el sem köszöntek a kiesőktől.

A színész és kedvese szomorúan és csalódottan távozott. Mindenkinek megköszönték az őszinteségét, és reményüket fejezték ki, hogy a műsor után is tartják majd a kapcsolatot azokkal a párosokkal, akikkel jóban lettek a forgatások alatt.

(Címlap: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top