TV-sztárok

Nyerő Páros: népharag zúdult Fehér Balázsékra

Fehér Balázs és párja, Eszter rendkívül ellenszenves a kommentelők nagy részének.

Fehér Balázst a The Carbonfools zenekar énekeseként imádták az emberek, majd eltűnt egy időre a köztudatból, s új emberként tért vissza. A zenész a barátnőjével, dr. Monda Eszterrel kapott meghívást a Nyerő Páros új évadába, ahol már az első napokban kivívták több játékos ellenszenvét. Tegnap Fluor Tomiék és Kocsis Dénesék kerültek a veszélyzónába, majd Balázs és párja szavazatával végül utóbbi páros esett ki. Ami ez után történt, nagyon nem tetszett a kommentelőknek…

Fehér Balázs elárulta, Dénesékkel nem tudnak energetikailag kapcsolódni, és a továbbiakban sem szeretnének beszélni velük, teljesen elhatárolódnak tőlük.

A színész és párja így reagáltak:

„Azt az őszinteséget is köszönöm Balázs, amit tőletek kaptunk, bár nem tudom, miért határolódtok el tőlünk, nyilván elfogadom, nem foglak zaklatni, ne izgulj!” – mondta a kiszavazás után Kocsis Dénes.

Amikor a pár elhagyta a villát, az énekes és jövőkutató kedvese ki sem mentek velük, hiszen szerintük ez nem lett volna önazonos. Ezután népharag zúdult Fehér Balázsékra, az összes szereplő fotói alatt megjelentek a kommentelők, akik őket szidják. 

  • „Szerencse, hogy nem a nézők szavaznak, mert ez a két…tag….nagyon brutál”
  • „Jesszusom! Kerüljétek ezeket a pszichopatákat. A nő bolond! Mármint a Balázsék”
  • „Titeket sokkal inkább néznénk tovább mint azt a 2 beteg embert”
  • „Nagyon sajnálom, hogy nem tudtátok folytatni a két idióta miatt”

És mi még az enyhébbek között válogattunk. Neked mi a véleményed erről az esetről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top