TV-sztárok

Fehér Balázs vele költözik a Nyerő Páros villába: „Egy utcasarkon ismertem meg Esztert”

Egykor egy arrogáns férfi volt, aki magányos. Fehér Balázs saját bevallása szerint sokat változott, és ezt a Nyerő Párosban is láthatjuk. A villába szerelmével, Monda Eszterrel együtt költöznek.

A Nyerő Páros 2019-es évadában Fehér Balázst és a barátnőjét, Dr. Monda Esztert is megismerhetjük majd. Persze, a Carbonfools együttes egykori frontemberéről gondolhatnánk, hogy nem kell bemutatni, pedig biztosan egészen új oldaláról ismerhetjük meg. Már az is egy ilyen aspektus, ahogyan a párjáról beszél. 

„Monda Eszter az én életem szerelme, és amit érdemes róla tudni, azt én tudom. Ő egy nagyon őszinte, nagyon fantasztikus, tiszta szívű ember, egy csodálatos nő és egy hihetetlenül jó társ” – kezdte a zenész a bemutatást, és mint kiderült, Eszter éppen azt szereti leginkább a párjában, hogy nagyon jól és őszintén ki tudja fejezni az érzéseit. és igyekszik megfogalmazni mindent, ami benne zajlik. 

Fehér Balázs és Dr. Monda Eszter (Fotó: RTL Klub)

Talán nem is véletlen, hiszen az elmúlt években volt ideje Fehér Balázsnak az önismeretre. Egészen a tavalyi Konyhafőnök VIP-ig, ahol már nyíltan beszélt arról, mennyire megviselte a mellőzöttség, és bár nagyon mélyre került, de onnan vissza tudott jönni, és már nem az az arrogáns ember, aki a karrierje elején volt. Balázs tizenhét évesen kezdett modellkedni, és hét évvel később lett a The Carbonfools együttes énekese, de Eszter állítja, nem a külsejébe szeretett bele, legalábbis nem az fogta meg leginkább. 

„Egy utcasarkon találkoztunk, amikor az Eszter odajött hozzám, mert látott velem interjút, ami abszolút nem szakmai témájú volt, hanem egy lelki beszélgetés, és úgy érezte, valamire szüksége van, ami abban az interjúban benne volt. Annak a témának a mentén kezdtünk el beszélgetni, és hát ez idáig fajult” – mesélt a zenész a megismerkedésükről. 

Fehér Balázs és Monda Eszter kapcsolatáról a Nyerő Páros bemutatkozó videójában is hallhatsz még részleteket: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top