Sztárok

Fluor Tomi nem akarja elfogadni, amire a párja vágyik

Kiderült, miben nem ért egyet nagyon a szerelmespár.

Fluor Tomi párjának határozott célja van: meg akarja győzni a rappert, hogy Szentendrén legyen majd a családi fészkük, ugyanis Sarkadi-Szabó Emese számára azért fontos helyszín, mivel ott nőtt fel.

Szeretek ide kirándulni járni, de lakni nem laknék itt, mert messze van a központtól, amit én nagyon szeretek. Én belvárosi csávó vagyok” – vallotta be Fluor. Mesi azonban nem adja fel, mint mondja, próbálja még fűzögetni párját, hogy költözzenek ki, s legyen majd egy nagy családi házuk Szentendrén. A rapper azonban meg van győződve arról, hogy Pesten is szép családjuk lesz, nem kell ehhez ilyen messzire költözniük.

Fotó: RTL Klub

Bár Fluor Tomi alapvetően székesfehérvári, már 10 éve a fővárosban él. Annyira beleszeretett Budapestbe, hogy úgy érzi, egyszerűen már nem tudná elhagyni.

A családi fészek helyszíne kapcsán tehát még nem született végleges döntés, ám a közös gyerekeiket illetően nagy az egyetértés köztük. „Én az olaszos családmodellben hiszek: 7 gyerek és mi. Én egy pesti lakásban, és néha hazajövök Szentendrére. (…) Néha benézek, hogy mi van a 7 gyerekkel” – nyilatkozta viccesen az énekes.

Sokat beszélnek a közös jövőjükről, de nem szeretnék elkapkodni sem az esküvőt, sem a gyerekvállalást, hiszen még csak 8 hónapja alkotnak egy párt. A hétfőn kezdődő Nyerő Páros 2. évadában ők is bizonyíthatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top