Sztárok

Exkluzív fotó Fluor Tomiról és új barátnőjéről, Emeséről

Két és fél éve nem volt párkapcsolata Fluor Tominak, aki most nagyon boldog Emesével. A furcsa inkább az, hogy hat éve ismerik egymást, de eddig csak jó barátok voltak.

„2013-ban ismertük meg egymást Mesivel. Mivel Szentendrén él, sokszor előfordult, hogy lekéste az utolsó HÉV-et, vagy éppen az orra előtt ment el az utolsó busz, olyankor mindig felajánlottam neki, hogy nyugodtan aludjon nálam. Tényleg csak ártatlan baráti gesztus volt a részemről, akkor még fel sem merült, hogy több is lehetne köztünk” – kezdett bele Fluor Tomi a szerelmi történetbe. A BEST magazinnak a zenész és párja, Emese is mosolyogva mesélt a kapcsolatukról, ami éppen attól különleges, hogy lényegében már ismerik egymást. 

„Bár friss a viszonyunk, túl nagy meglepetést már nem tudunk okozni egymásnak. Amikor még csak barátok voltunk, már akkor rengeteg kalandot éltünk át együtt, ám a mostani közös »kaland« sok apró, új dolgot rejteget, hiszen nem ugyanazzal a szemmel nézünk a másikra. Izgalmas, felfedező időszak ez!” – mondta Fluor Tomi párja, aki most élete első címlapján együtt szerepel a szerelmével. 

Fluor Tomi a szerelmükről és arról, hogyan képzelik el a közös jövőt Emesével, a BEST magazinnak mesélt: 

A BEST magazin exkluzív fotósorozatából egy kép kikerült a címlapra is Fluor Tomiról és barátnőjéről, Mesiről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top