Sztárok

Fluor Tomi először beszél új szerelméről

Fluor Tomi két hete posztolt képet új szerelméről, most pedig mesélt róla egy kicsit.

Fluor Tomi újra szerelmes – ezt a közösségi oldalán tudatta egy, a barátnőjével közös fotón. Ott nem sok mindent árult el róla, most azonban a Blikknek kicsit bővebben mesélt a megismerkedésükről. Kiderült, hogy négy évvel ezelőtt a Rakpart című klipben Mesi volt az a lány, akit a hátán cipelt a rapper. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sally

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

Évek óta ismerik egymást, de csak januárban alakult át a barátság szerelemmé. Hivatalosan február 14-ét tekintik a szerelmi kapcsolatuk elindulásának. Fluor Tomi legújabb száma, az Ittalvós klipjében már Mesi a főszereplő. „Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például húsz emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna” – mesélte a lapnak Tomi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top