nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi összehozná a régi briádot

Fluor Tomi SP-ről: „Nem volt hajlandó még az álmomban sem színpadra lépni”

Valahol megérti barátját, miért nem tér vissza.

14 évvel ezelőtt mindenki Fluor Tomi és SP slágereire tombolt és valószínűleg kevesen vannak, akik nem tudják kívülről a Mizu, illetve a Partyarc című klasszikusok szövegét. Fluor azóta is űzi az ipart, de társa, Éder Krisztián jó ideje civil életet él és inkább a fotózásnak szenteli az idejét, mindezt ráadásul Amerikában. 

SP és Fluor Tomi

SP és Fluor Tomi 2011-ben
(Fotó: Rozmanitz Gábor)

A rapper többször tett már arra kísérletet, hogy összehozza a régi bandát, ami bár eddig nem jött össze, tovább próbálkozik. 

Ő elvan most New Yorban, tolja a fotózást, de mindig, minden évben próbáljuk csábítani, hogy csak erre a bulira gyere már el, a Kép maradsz-ot nyomd el! De szerintem a hátán feláll a szőr az egésztől. Ő ezt a korszakot már nem sírja vissza az életéből – magyarázta Instagramon közzétett videójában Fluor, amikor megkérdezték tőle, szokott-e még beszélni SP-vel. Hozzátette, nem olyan régen még álmában sem sikerült felcsábítania barátját a színpadra. – Nem volt hajlandó még az álmomban sem színpadra lépni, úgyhogy ott elég szomorú voltam. De nekem ez bakancslista, tehát egyszer én még akarok csinálni egy olyan fesztivált, ahol SP, Lola, Anti Fitness Club, Márk, és mindenki aki ott volt ebben a korszakban, az részt vesz. Drukkoljatok, hogy SP is belemenjen, mert egyébként szerintem a többiek nagyjából benne is vannak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top