nlc.hu
TV-sztárok

Nagy durranásra készül Fluor Tomi, amihez SP-re is szüksége lenne

Újra összeállna Fluor Tomi SP-vel, Amerikából hozná haza a rapper az énekest

Rengeteg rajongó örülne ennek a feldolgozásnak.

Fluor Tomi ezúttal ismét egy különleges összeállásra készül. Marics Petivel és Valkusz Milánnal döntöttek úgy, hogy feldolgoznák az egykor hatalmas slágert, a Partyarcot, amire felkérnék Éder Krisztiánt, azaz SP-t is, aki már évek óta felhagyott a zenéléssel

Fluor Tomi

Fotó: RTL Magyarország

Fluor a hétvégi koncertjén ismét előadta a 12 évvel ezelőtti slágerét, amit a közönség a mai napig kívülről fúj. Ezt követően Instagramon kérte követőit, hogy segítsenek neki rábeszélni SP-t az összeállásra. 

„Kicsit szürreál volt 12 év után újra a Partyarcot tolni, de Pixa 40 lett, ezért most feldolgozza az életművét, de nem mentem el a Valmaros feldolgozás klipforgatására, szóval a szolnoki közönséggel vettem fel a részem. Zseniálisak vagytok és atom vad, hogy ennyire kenitek ezt a dalt. Júniusban jön a Partyarc 2022-es verziója! Egy dolog hiányzik még a klipből és az SP. @krisztianeder -t rá kellene valahogy beszélni. Írjatok neki, nyomasszátok kicsit, légyszi, hogy ő is érezze!!” – írta a bejegyzésében a rapper. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top