nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter szerint Görög Zita bár szép, de okos is

Geszti Péter Görög Zitáról: “Példája mutatja, hogy valaki, aki a szépségével tűnt fel, lehet okos is…”

Geszti Péter nagy szeretettel és kíváncsisággal invitálta meg Görög Zitát az Adom a napom műsorába.

Az Adom a napom mai adásának vendége nem más, mint Görög Zita, akinek Geszti Péter szerint az élete sok minden egyéb mellett arról is szól, hogy lebontsa a sztereotípiákat.

Fotó: Demeter Vanda/Viasat3

Fotó: Demeter Vanda/Viasat3

Mai vendégem élete az ostoba sztereotípiák lebontásáról szól. Hiszen példája mutatja, hogy valaki, aki a szépségével tűnt fel, lehet okos is, sőt bölcs. És bizonyítja, hogy attól, hogy aki ismert és a reflektorfényben éli élete jelentős részét, még nem kell, hogy felületes legyen és érzéketlen az őt körülvevő világ iránt. Szeretem az igazságérzetét, az érzékenységét és azt, hogy nem mond le róla, hogy jobbá tegye szűkebb és tágabb környezetét. Szerettem volna tudni, hogy hogyan él, és mit csinál mondjuk ezen a csütörtökön.

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Görög Zita, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top