nlc.hu
Sztárok
Ilyen édesen hagyja ott kisfiát az óvodában Görög Zita

Kifacsarodik a szív: Ilyen édesen hagyja ott kisfiát az óvodában Görög Zita

Igazán intim pillanatba engedett betekintést Görög Zita az Adom a napom műsorában.

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek tizennegyedik vendége nem más, mint Görög Zita. A háromgyerekes édesanya egy napját tehát végig követhetjük a streaming felületen. A reggel során pedig nem csak azt tudhattuk meg Zitától, hogy hogyan bírja szóra a gyermekeit egy-egy nehezebb helyzetben, hanem belepillanthattunk abba is, hogy hogyan búcsúzik el tőle a reggel folyamán, mikor óvodába viszi.

Görög Zita

Görög Zita

Kétségtelen, hogy egy gyermek számára mindig nehéz pillanat az, ha az édesanyja otthagyja őt az óvodában. A mai napig jómagam is emlékszem arra, ahogyan elszomorodottan integettem édesanyámnak az ovi ablakában. Így igencsak édes emlékeket idézett fel bennem is, amikor megláttam, hogy Zita kisfia épp úgy búcsúzik el édesanyjától, mint ahogyan azt én is szoktam még évtizedekkel ezelőtt. 

Zita egy hatalmas öleléssel és megnyugtató szavakkal köszönt el kisfiától, közben pedig arról biztosította, hogy nem kell aggódnia, a délután folyamán édesapja jön majd érte, hogy hazavigye. Ezek bár aprócska szavak, de egy gyermek számára rengeteget jelentenek ezekben a nehéz pillanatokban. 

Ha te is kíváncsi vagy a szívfacsaróan édes pillanatra, akkor az alábbi videóra kattintva megtekintheted az édes jelenetet.

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Görög Zita, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top