nlc.hu
Sztárok
Kunovics Katinka esküvője

Férjhez ment Kunovics Katinka, már ki is költöztek a Kanári-szigetekre a friss házasok

A Romantic zenekar másik két tagja, Győzike és Völgyi Zsuzsi is ott volt a nagy napon.

Két lemondott időpont után harmadszorra már egybekelt Kunovics Katinka és zenész-énekes párja, Albert Zoltán május 3-án. „Jó érzés tudni, sőt kimondani, hogy a férjem, az uram, és nemcsak azért, mert több mint 45 évet vártam rá, hanem azért, mert ezt Zolinak mondhatom ki. Négy éve vagyunk egy pár, szeretjük egymást, és a hétköznapokon semmit nem változtat a papír, de nekünk mégis fontos, hogy ezzel az újabb kötelékkel megerősítettük a kapcsolatunkat”vallotta be a Story magazinnak az énekesnő.

Kunovics Katinka,

Kunovics Katinka és férje, Albert Zoltán. Győzike (balra) és Völgyi Zsuzsi (jobbra) kísérték el az énekesnőt az anyakönyvvezetőhöz – Forrás: Story magazin – címlap

A Romantic énekesnőjének az esküvőjén a zenekar másik két tagja, Győzike és Völgyi Zsuzsi is ott volt, sőt, ők kísérték Katinkát az anyakönyvvezetőhöz. „Győző egy személyben volt a néhai édesapám, jóbarát, testvér, vőfély” – mondta el róla. Az esketésre csak néhány barátot hívtak meg, viszont a vacsorát már 40 fős vendégsereggel tartották egy budai étteremben.

A friss házasok az esküvő után máris a Kanári-szigetek felé vették az irányt, ám nem nászútra utaztak, hanem dolgozni. „A lányom majd a tanév végén jön utánunk, a szeptembert pedig kint kezdi egy spanyol-angol kéttannyelvű iskolában” – árulta el az énekesnő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

 

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ez is érdekelhet Henry Kettner, Rebeka, Shane Tusup, Viktória Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top