nlc.hu
Sztárok

Ismét összeállt a Romantic

24 év után újra összeállt a Romantic, megszólalt Győzike a visszatérésükről

Újra összeállt a Romantic, sőt hosszú évek után új slágerrel tért vissza a Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka 1999. április 2-án alapított zenekara. Az új dalhoz forgatott klip ma debütál. A visszatérésükről a Blikknek vallott Győzike.

„Az elmúlt években volt egy-egy fellépésünk időszakosan, de most eldöntöttük, hogy újra összeállunk. (…) Készülünk új dalokkal, az egyik most jelenik meg, és májusig még további kettőt szeretnénk kiadni. Fellépések, nagyobb koncertek is lesznek” – árulta el a bulvárlapnak a showman, aki arról is beszélt, hogy a formációjuk megfiatalodva, új stílusban tért vissza.

„Szerintem a végeredmény nagyon ütős lett” – jegyezte meg Győzike.

Romantic

Ismét összeállt a Romantic – Forrás: YouTube

Arra a kérdésre, hogy miért is oszlottak fel, az együttes egy tavalyi interjúban bevallotta, hogy Győző miatt, a frontember ugyanis a saját karrierjét helyezte előtérbe és vágott bele a Győzike Show-ba. „Nagyon megbántam, mert a csúcson hagytuk abba tényleg. Nagyon sok fellépést mondtunk vissza, a dalok dübörögtek” – jelentette ki akkor a showman.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top