nlc.hu
Család

23 éves a Romantic

Gáspár Győző miatt oszlott fel a Romantic: ,,A csúcson hagytuk abba”

23 éve alakult meg a Romantic nevű zenekar Gáspár Győző kezdeményezésére. Azóta egyszer már fel is oszlottak, de 7 éve ismét egymásra találtak, idén pedig új dalokkal örvendeztetik meg a rajongóikat.

Ma reggel a Mokka vendégei voltak a Romantic tagjai, akik újra színpadra állnak idén.

Völgyi Zsuzsi arról beszélt, hogy a zenekar megalakulásakor kapott egy felkérést egy másik együttestől. Egy óceánjáró hajón kellett volna énekelnie, de az anyukája lebeszélte róla, így tette le a voksát a Romantic mellett. Döntését sosem bánta meg. A „Vágyom rád” című dalukkal futottak be igazán, de minden zenéjük és szövegeik romantikus, a szerelemről szól, innen ered a névválasztás is. A zenekar rengeteget turnézott, a tagok sokszor csütörtöktől vasárnapig ültek a buszban.

A napszemüvegem mögött a színpadon aludtam, mert megállás nélkül utaztunk, össze voltunk kötve, mindent együtt csináltunk együtt nyaraltunk, olyanok voltunk tényleg, mint három testvér. Mint egy nagy család. Mindent tudtunk egymás életéről. És, amikor ez megszakadt, az egy nagyon nehéz időszak volt. Nemcsak az újrakezdés vagy a karrier szempontjából, mert pont a csúcson volt a karrierünk és egy lemez megjelenésekor történt ez a szakítás

– idézi fel Völgyi Zsuzsi a 2000-es évek elejét.

Arra a kérdésre, hogy miért is oszlottak fel, az együttes egyöntetűen azt válaszolták, hogy Győző miatt. A frontember ugyanis saját karrierjét helyezte előtérbe és vágott bele a Győzike Show-ba. ,,Nagyon megbántam, mert a csúcson hagytuk abba tényleg. Nagyon sok fellépést mondtunk vissza, a dalok dübörögtek” – teszi hozzá Győző.

23 éves a Romantic

23. éve alakult meg a Romantic (Fotó: smagpix.com)

A tagok elmondják, hogy ugyanakkor borzasztóan nehéz időszak volt számukra, de mára túllendültek ezen és már nevetve emlékeznek vissza a rossz élményekre is. Azóta pedig ismét összeállt a trió és új dalokkal készülnek. Azt is elárulták, hogy visszatérnek a latinos stílushoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top