nlc.hu
TV-sztárok

Istenes Bencéék Suhajda Szilárdról beszélgettek

Vajtó Lajos Suhajda Szilárd tragédiájáról: „Ez felelőtlenség, kereste magának a bajt és meg is találta”

Ebben a témában nem mindenki volt egy hullámhosszon.

Suhajda Szilárd tragédiája nemcsak megrázta az országot, hanem két oldalra is állította, ugyanis sokan vannak azon a tipikus véleményen, miszerint „minek ment oda”, míg mások igazi hősként tekintenek a hegymászóra. Ennél fogva érthető, hogy ez volt a téma Istenes Bence műsorában, az IstenEstben is. Járai Máté, Fluor Tomi, Vajtó Lajos és Bence osztották meg egymással a gondolataikat. 

Vajtó Lajos

Vajtó Lajos az IstenEstben

Máté azt magyarázta, náluk otthon komoly vita alakult ki a feleségével, mivel a színész szerint nem oké, ha valaki a családja mellett kockáztatja az életét, Fluor szerint viszont ez Szilárdék esetében azért nem volt gond, mert a felesége is hegymászó, így megértette kedvese szenvedélyét. 

„Tizedekkora célokért küzdene a társadalom ennyire… Én azt gondolom, hogy akkor számít önzésnek, ha neked azt mondja a családod, hogy ne menj, ne csináld, és mész. Ott viszont hegymászó a feleség is – mondta Fluor, majd Vajtó Lajos bevallotta, eleinte azoknak a táborába tartozott, akik elítélték Szilárdot. – Ez felelőtlenség, kereste magának a bajt és meg is találta… Ezt gondoltam mindaddig, míg az utolsó vele készült interjút meg nem láttam. Ezt csak az tudja megérteni, aki csinálja.”

„Én nem tudom például, hogy így, hogy gyerekeim vannak, meg tudnám-e azt a döntést hozni, hogy van egy olyan sport, hivatás, hobbi, amit nagyon szeretek, de tudom, hogy minden alkalommal, amikor elindulok, akkor benne van, hogy nem jövök többet vissza… Én nem tudom átérezni. Hogy lehet ez ennyire vonzó, hogy oda felmenj, miközben tudod, hogy bármikor meghalhatsz? Távol áll tőlem ez az egész” – egészítette ki a többiek gondolatmenetét Istenes Bence. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top