nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Geszti Péter Fluor Tomiról: „Jó zenét csinált, humorral, vagánysággal és könnyedséggel”

Az Adom a napom mai sztárja nem bír lakatot tenni a szájára. De nem is akar.

Fluor Tomi, a Wellhello formáció rappere igazi egyéniség, aki sosem tartja magában a véleményét. Imádja megélni a szerelmet, de a szabadsága legalább ilyen fontos számára. De honnan jön ez a mérhetetlen energia és igazságérzet? Az Adom a napom házigazdája erre is kíváncsi.

„Üstökösként robbant be a hazai popzenébe a 2010-es évek elején. Jó zenét csinált, humorral, vagánysággal és könnyedséggel. Mizu című slágerét még az is énekelgette magában, aki nem akarta. Talán az egyik első magyar hőse volt a Spotify-generációnak. Aztán goodbye-t mondott a szólókarriernek és hello-t a Wellhellonak, majd ismét letarolta a pályát. Azóta is menetel, de már nem csak a színpadi szövegeiben mondja ki a szót. Nem tudja vagy nem akarja magában tartani, hogy mit gondol a világról és főleg az országról. Az ismertséggel járó felelősség szól belőle vagy egyszerűen csak dühös? És vajon hogyan viseli, hogy már nem ő az ifjú üstökös? Merre vezet az útja a zenében és még inkább az életben? Ez mind nagyon érdekelt és persze egy napja is. Megmutatta, megmutatjuk. És még egy jót beszélgetek is vele, mindjárt megkérdezem tőle, hogy mizu” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Fluor Tomi

Fluor Tomi (Fotó: Fülöp Dániel)

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Fluor Tomi, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top