nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Fluor Tomi: „Olyan leszek, lehet, mint a DiCaprio: 60 évesen is 25 éves barátnőim lesznek”

Az Adom a napom mai sztárja az egyik legsikeresebb magyar előadó és frontember. Bár a színpadon tarol, a szerelmi élete korántsem ilyen sikeres.

Fluor Tomi mindig is azt vallotta, hogy szereti a függetlenséget. Dalszerzőként és művészként igényli az egyedüllétet, amit jövendőbeli társának el kell fogadnia.

„Voltak rám komoly hatással nők, de sosem adtam fel a függetlenségemet. Szerzőként, szövegíróként fontos a munka miatt is, de egyébként is igényelem az énidőt, szeretek egyedül lenni. Persze lelkesedésben ez valamennyit visszavesz, és talán nem is vagyok elég »éhes« ahhoz, hogy fanatikusan keressem a társam. Mióta Diaz apa lett, az újságírók első számú kérdése, hogy meghozta-e a kedvem az ő példája a gyerekvállaláshoz. Óriási érzelempakk lehet a gyerek, mégis, mikor hallgatom a haverjaim beszámolóit, azt érzem legbelül, hogy azért jó, hogy a nehezebb oldalak nem az én problémáim. Nyomást még nem érzek magamon” – mesélte egy korábbi interjúban a zenész. Fluor nemrég beszélt arról is, hogy egyelőre élvezi a szingli életet, és mivel számára a szerelem egy mindent felülíró szentség, nem is vág bele kapcsolatba olyannal, aki nem varázsolja őt el. „Olyan leszek, lehet, mint a DiCaprio: 60 évesen is 25 éves barátnőim lesznek.”

Fluor (Fotó: VIASAT3)

Fluor (Fotó: VIASAT3)

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Fluor Tomi, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top