nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi vallomása

Fluor Tomi sokat beszélget a pszichológusával arról, miért hord mindig sapkát

Előfordult, hogy ki akarták kaparni a szemét a villamos megállóban.

Fluor Tomi az Adom a napom esti adásban beszélt a sikereiről, illetve arról, hogy nem fél szakember segítségét kérni. Mint az énekes elmondta, 2011-ben, a Mizu című slágerének berobbanásával hatalmas sikerre tett szert, ez a népszerűség pedig sokszor átok is volt. Előfordult, hogy bántani akarták a megállóban, ami nagyon rosszul esett neki. Úgy érezte, itt az ideje hátralépni. Arról is szót ejtett, hogy ma már nem foglalkozik azzal, ha valaki az állandó sapkahordási szokása miatt piszkálja.

„Volt idő, amikor többet levettem és azon gondolkodtam, mit jelent a fejemen ez a sapka. Pont haverokkal és ismerősökkel beszéltük, hogy azért, hogy azt mutassam, hogy nincs rajtam páncél, nem kell nem hordanom” – mondta a csajozós előadó műsorban.

Fluor Tomi

Fluor Tomi és Geszti Péter (Fotó: Adom a napom)

Jövő hétfőtől a Szingli vagy svindli című taktikai társkereső reality váltja fel az Adom a napomat este 8 órakor a VIASAT3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top