nlc.hu
Sztárok

Szakított Fluor Tomi és barátnője

Mi történt? Szakított Fluor Tomi és barátnője, Mesi

Útjaik különválnak, de egymás életének részei akarnak maradni. Közleményt adott ki Fluor Tomi a szakításról.

Hosszú bejegyzésben mesélte el a szomorú hírt Fluor Tomi, hogy szakítottak Sarkadi-Szabó Emesével. Ahogyan fogalmazott a posztban, egy érzékeny időszakot élnek meg, tele nehéz pillanatokkal, mégis szerették volna közölni a nyilvánossággal a hírt. “…sajnos a bulvár informátorai rákényszerítettek minket, hogy elmondjuk: A jelenlegi formában a kapcsolatunk a végéhez ért”– mondta a zenész, aki párjával együtt az RTL klub Nyerő páros műsorában is szerepelt. Ahogyan fogalmazott, nem  tűnnek el egymás életéből, a történetük folytatódik, csak már nem kézen fogva lesz nyerő ez a páros.

Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese a Nyerő Páros nagy kedvencei voltak (Fotó: RTL Klub)

Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese a Nyerő Páros nagy kedvencei voltak (Fotó: RTL Klub)

Ha kell, ezután is kimentem a szakadék szélén lógó autóból ezt a csoda nőt és viszem végig a hátamon a rakpartra odáig, ahonnan a klipben 6 éve kiemelte a most már karunkra került palackot. Ebben Mesiről volt egy fotó, ami azóta kifakult, de ez a tetoválás talán nem fog. Szerettem volna, hogy ne csak belém, hanem rám is égjen ez a sok szép, ez a sokféle szép, amit együtt megéltünk ebben az intenzív, elvarázsolt, hihetetlen és életre szóló élményekkel teli másfél évben. Csodálatos időszak volt! Nem búcsúzunk, de közben mégis. Szeretnénk hinni benne, hogy van élet együtt a szerelem után is, de most egy kicsit át kell állítódnunk. Sírtunk és még fogunk is, de arra jutottunk, ezt most meg kell lépnünk, hogy később mindkettőnknek a lehető legjobb legyen”– írta Fluor Tomi, aki köszönetét és háláját fejezte ki azért, amit együtt megélhetett Mesivel. “Csoda volt! Nektek is köszönjük a sok aggódást, támogatást, a szép szavakat, a drukkolást, mindent! Fogtok még minket látni együtt, de a szerelmes filmünkben úgy tökéletes a happy end, ha tényleg vége ebben a formában. Aztán folytatjuk a következő résszel egy másfajta történetben. Addig is vár minket a happy end utáni nap, amit nem szokás megmutatni, pláne nem szeretnénk, szóval köszönet előre is a sajtónak és nektek is, ha egyelőre kíméletesek lesztek velünk és nem árasztotok el minket a kérdésekkel. Néha kicsit bele kell halni, hogy később mindenkinek a legjobb legyen. Három pötty a levélen és pontpontpont… Találkozunk még!” – zárta sorait.

Elég érzékeny időt élünk most nagyon nehéz pillanatokkal és nem is szerettük volna még ezt közölni, de sajnos a bulvár "…

Közzétette: Fluor Tomi – 2020. június 25., csütörtök

Ugyanezt a képet osztotta meg a saját oldalán Mesi is, aki hasonlóan szépen búcsúzott ettől a kapcsolattól. 

“Amikor 7 éve először találkoztam veled, nem hittem, hogy ekkora utazásban lesz részünk. Másfél éve a véletlenek úgy rendezték az útjainkat, hogy mi szerelembe essünk. Onnantól kezdve elképesztő kalandokat sodort elénk az élet, amikbe kézenfogva vágtunk bele… pont, mint a mesékben! Most viszont elengedjük egymás kezét, mert a mese végére értünk, ami fájó, de mégis egy szép befejezés: a szerelmünket begyűjtjük a közös palackunkba, a csodás élményekkel együtt, bezárjuk, de magunkon hagyjuk, hogy amikor megpillantjuk szeretettel, mosolyogva emlékezhessünk egymásra, és a sok szép dologra… mert bizony VAN MIRE EMLÉKEZNI!! Utólag belegondolva már nem is gondolom, hogy ez a véletlenek műve volt… ennyi szépet belesűríteni másfél évbe?! Hálás vagyok minden pillanatért Veled!
Most szusszanunk egyet, mert most még nagyon nehéz, de dolgozunk rajta, hogy ott folytathassuk a történetünket, ahol az legelején elkezdtük: barátokként.
A szeretet nem vész el, csak átalakul; szóval mindig számíthatsz rám Tomi!
Puszil: a te kalandor útitársad, és életre szóló barátod: Mesi”

Mesiról és Tomiról május 30-án készült az utolsó (nyilvános) közös fotó. 

View this post on Instagram

Nagyon Balaton❤️ Lejöttünk a hétvégére.

A post shared by Fluor Tomi (@fluortomi) on

Pedig tényleg nagyon összeillő pár voltak. Bár régóta ismerték egymást, sőt, Mesi Tomi több klipjében is szerepelt, hosszú évekig csupán baráti volt a kapcsolatuk.  Ami később átalakult szerelemmé. Tavaly még úgy fogalmazott az énekes a Best magazinnak, hogy ilyennek képzel el egy tökéletes kapcsolatot. “Ha minden jól alakul, akkor bármit el tudok képzelni Mesivel, persze, még korai lenne ilyenekről beszélni. Már a gyerekvállalás is szóba került közöttünk. Persze nem most, de pár év múlva akár benne is lennék a családalapításban. Úgy érzem, a kapcsolatunk több puszta fellángolásnál, és teszek is érte, hogy tényleg komoly legyen”- mondta akkor. Nem így lett. De ha jól  értelmezzük Tomi szavait, akkor azon dolgoznak, hogy a barátság megmaradjon az életükben.

Válságban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top